Elégedett vagy az elmúlt 9 évvel?
Szerintem jó volt.
-elüldözték az IMF-et
-átvették az adósságot az önkormányzatoktól -rekord alacsony az államadósság
-szinte mindenkinek van munkája
-sokat növekedtek a bérek
-modern városok program keretében segítik az önkormányzatokat
-magyar falu programmal felzárkóztatják a falvakat
-autópályák, autóutak épültek
+stadionokat építettek hogy nyissanak külföld felé.
Szerintem nem volt rossz.
Mi a véleményed?
Szerintem is nagyon jó volt! Meg tudtam venni életem első új autóját, valamint végre megengedhetem magamnak, hogy évente kétszer elmenjek nyaralni. Félre tudok tenni minden hónapban és kiépítettem magamnak egy egzisztenciát....
Igaz, hogy mindezt Ausztriában... :D :D
A migránsokat és Brüsszelt kihagytad.
Kint voltál dohányozni amikor erről beszéltek a szemináriumon ?
LOL, eddigi legfrappánsabb válasz amit olvastam! Köszi második, ez feldobta az estémet.
így kell hatástalanítani egy troll kérdezőt.
Rossz, de nem jó. Jó, de nem rossz.
Bármi lehetséges.
"+stadionokat építettek hogy nyissanak külföld felé"
Egy másik Orbán-imádó fideszes haverod azzal érvélt, hogy a stadionok rendkívül sokat tesznek az egészségért, mert olyan marha jó testmozgás elmenni a stadionba és szurkolni.
"Szerintem is nagyon jó volt! Meg tudtam venni életem első új autóját, valamint végre megengedhetem magamnak, hogy évente kétszer elmenjek nyaralni. Félre tudok tenni minden hónapban és kiépítettem magamnak egy egzisztenciát....
Igaz, hogy mindezt Ausztriában... :D :D"
Ez az életszínvonal egyáltalán nem nagy szám. Új autót se nagy szám venni még itthon sem. Jobban élünk itthon mint te Ausztriában.
Megállítottuk a munkanélküliséget
Felszámoltuk brüsszelt
Megmutattuk hogy kemény csicskaország vagyunk
Hajrá rabszolgák hajrá magyarok
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!