Ha tényleg nincsenek bal oldali provokátorok az oldalon akkor mi magyarázza azt, hogy csak az elmúlt héten, legalább 30-40 provokatív kérdés volt a politika rovatban?
Példának okáért, csak néhány viccesebbet leírnék!
Orbán Viktor az "Európai Unió Alekosza" lett?
Orbán Viktor a tükör előtt szokta gyakorolni a hazudást?
Orbán Viktor miért nem tartja fontosnak, hogy nyelvvizsgája legyen?
Orbánnak van valami kényszerbetegsége, hogy folyamatosan igazgatja a ruházatát?
Orbán Viktornak nagyon csúnya ügynök múltja lehet ha ennyire menekülnek az ügynökakták nyilvánossá tételétől?
Orbán Victor tényleg grazba jár kezelésre és ennek a tünetei a rángatózásai és a nyelvcsapkodásai?
Orbán Viktor miért a Mihály nevet használja? Ezzel is az oroszoknál akar bevágódni?
Mi történne akkor, ha Magyarországra földönkívüliek szeretnének letelepedni, mit szólna ehhez Orbán Viktor?
Az Orbán kormány bértapsoltatása is bizonyítja a választási csalást?
Hogyan tudnak a Fideszesek azzal szembenézni hogy Orbán és a kormány megijedt Sorostól és behodólt neki ezzel?
Orbán Viktor hány hónapig volt munkanélküli a diplomája megszerzését követően?
Orbán Viktornak miért van mindig zsebre dugva a keze?
Várható az USA-ban terrortámadás vagy Orbán Viktor?
Tényleg Orbán Viktor és a Fidesz kormány hozta a legtöbb szégyent eddig az országra?
Ennyire futja!
Azért a másik oldalon is vannak díszpintyek.
5#
De most mondd már meg, az hol nem provokatív, hogy Orbán az EU Alekosza? Vagy az, hogy várható-e az USA-ban Orbán?
Ötös
Köszönöm a tájékoztatást, ezzel eddig is tisztában voltam. Ezért is soroltam fel provokatív kérdéseket, és nem olyanokat amik csak úgy nem tetszenek nekem.
9#
Ez tény, de a kérdező egyértelműen provokatív kérdéseket sorolt fel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!