Szerintem ezen minden embernek elkellene gondolkodni.
Valóban ő irányítja a szálakat?
Figyelt kérdés
Soros György freudi elszólással beismerte, hogy a Helsinki Bizottság valójában migrációs ügynökség. Alapítványa által támogatott, menekülteket segítő civil szervezetet véletlenül „Menekült Bizottságnak” nevezte.
Ez nem az egyetlen és nem is az utolsó a véleményem szerint. Soros-hálózat és az ellenzék kampányakciója például a diákok mult pénteki, Kossuth Lajos téri tüntetése is. Soros-szervezetek, Gyurcsányék és a többi ellenzéki párt ismét politikai kampányakciókhoz akarja felhasználni a diákokat. A tüntetés sorozat is valószínűleg az ő műve volt, hiába tagadják le. Nem lehetséges hogy egyszerre háborodtak fel Szerbiában, Magyarországon, Olaszországban, Ausztriában.
Szerintem vizsgálatra az szorul, aki kor alapján ítéli meg valakit. Nagyon nagy politikai befolyása van, maga is be ismerte hogy létezik a Soros hálózat például. Nem rettegek tőle, csupán csak azt tartom felháborítónak amit az aranyvakolat alatt művel. De ha szereted én nem vagyok normális, teszem azt hogy akkor a kérdés sem szerintetek, akkor mit kerestek még itt? Menjetek és szidjátok a kormányt vagy tudom is én, ne az én kérdésem trollkodjátok szét semmit mondó és provokatív kommentekkel!
2019. máj. 4. 01:20
22/36 anonim válasza:
Ha ekkora befolyása van, akkor ép elmével nem húz ujjat senki sem vele - pláne akkor, ha valakik a létüket köszönhetik neki!
Te pedig a kérdezés álarca mögött agitálsz, bomlasztasz, igét hirdetsz, minősítesz - és fáj, hogy erre nem mindenki vevő!
2019. máj. 4. 10:37
23/36 A kérdező kommentje:
Pont azért mert te így gondolod, nincs itt semmi keresnivalód a kérdésemnél, hogyha már ennyire lekicsinyítesz. Soros György és az hogy ekkora politikai befolyása van, az igenis aggasztó, mint ahogyan az is amit a szinfalak mögött tesz.
2019. máj. 4. 10:53
24/36 anonim válasza:
Ha már ennyire okos vagy: te és a társulatod mennyi saját pénzt adtál a kolontári károsultak megsegítésére? Mert Soros egymilliót, és nem forintban! Ő nem virágföldet osztogat közpénzen a választások előtt, mint az mi fidesznyik szavazatvásárlónk...
2019. máj. 4. 12:47
25/36 A kérdező kommentje:
Rengeteget segített a társulatom, például a szíriai keresztényeken, az üldözött keresztényeken.
2019. máj. 4. 17:24
26/36 anonim válasza:
17:24: tényleg, rengeteget. Hogy sírva ne fakadjak.
2019. máj. 4. 18:46
27/36 A kérdező kommentje:
Kis országhoz képest rengeteget.
2019. máj. 4. 18:49
28/36 anonim válasza:
18:49: meg a mexikói templomokra is adományoztatok két milliárdot, mert ott is ANNYIRA üldözik a keresztényeket... Hát hiába. Csupaszív emberek vagytok.
2019. máj. 4. 19:32
29/36 A kérdező kommentje:
Igen, és mi legalább nem árasztanánk el, Európát illegális migránsokkal.
2019. máj. 4. 19:41
30/36 anonim válasza:
19:41: dehogynem, ha abból lenne politikai haszon, már holnap behozna a Vezér 10 millió szomáliait.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!