Szerintem ezen minden embernek elkellene gondolkodni. Valóban ő irányítja a szálakat?
Soros György freudi elszólással beismerte, hogy a Helsinki Bizottság valójában migrációs ügynökség. Alapítványa által támogatott, menekülteket segítő civil szervezetet véletlenül „Menekült Bizottságnak” nevezte.
Ez nem az egyetlen és nem is az utolsó a véleményem szerint. Soros-hálózat és az ellenzék kampányakciója például a diákok mult pénteki, Kossuth Lajos téri tüntetése is. Soros-szervezetek, Gyurcsányék és a többi ellenzéki párt ismét politikai kampányakciókhoz akarja felhasználni a diákokat. A tüntetés sorozat is valószínűleg az ő műve volt, hiába tagadják le. Nem lehetséges hogy egyszerre háborodtak fel Szerbiában, Magyarországon, Olaszországban, Ausztriában.
Akkor most mondok neked egy érdekes dolgot:
Én is gondolkodtam/gondolkodom ennek a lehetőségén, és én is úgy vélem, hogy lehet benne valami!
Hogy mi ebben az érdekes?
Az, hogy DK-aktivista vagyok!
Néhány pszichológus elkelne nektek oda Magyarországra, he?
A paranoid skizofréniát minél előbb kezelik, annál könnyebb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!