Miért gondolja egyre több ember hogy a politikában csak végletekben lehet gondolkodni?
Miért nem vagyok sokak számára "igaz magyar", ha pl. nem megyek térdig érő kokárdával ünnepelni pl. Március 15-én? Miért vagyok fröcsögő balos, ill. libsi, csak azért mert azt várom el a hazai politikai élettől hogy mindenkor ellenőrizhetőek, nyomonkövethetőek legyenek a lépései, s azokkal kapcsolatban felelősségre lehessen vonni bárkit a hatályos jogrend szerint?
Ezek amolyan költői kérdések. De ha van értelmes válasza bárkinek, szívesen veszem.
Mert ez a legegyszerűbb. Ahhoz kéne gondolkodni is, hogy valaki értelmesen tudjon beszélgetni, vitázni. A legegyszerűbb benyögni valami szokásos sablon szöveget. Lásd. 1 válaszoló.
Az előbb válaszoltam egy mások kérdésre, csak az én válaszom volt valóban válasz a kérdésre, a többi csak vagdalkozás, beszólás.
Milyen sablonszöveget nyögtem be? Az igazságot írtam le röviden, te értelem.
Ezek az emberek szolgalelkűek. Ez az igazság. Ezért kell nekik megvédeniük Szent Orbánt, mert ő a fővezérük és neki tartoznak engedelmességgel. Ezért kell letámadva hazaárulózni azokat, akik nem vesznek térdig érő kokárdát és akik felelősségre akarják vonni a fővezért és a haverjait, mert a kutyusoknak meg kell védeni a gazdit.
Hogy jön ide Orbán? A két végletről volt szó. Vannak akik istenítenek valakit. Nem csak Orbánt, hanem pl. Gyurcsányt. Vannak, akik meg habzó szájjal szidják.
Persze érvek nélkül.
Ez nem szolgalelkűség, hanem butaság, hülyeség.
Nem az alapján kéne véleményt alkotni valamiről, hogy annak van-e köze valamilyen párthoz, vagy melyikhez van köze.
Minden oldalon lehetnek jó kezdeményezések, normális emberek, és ugyanúgy idióták, hülye döntések is.
"5: Jaaaa. Akkor te még véletlenül sem vagy végletes, ha úgy gondolod, hogy csak orbánnak vannak talpnyalói és csak ők mondhatnak hülyeségeket :D"
Miért, kinek vannak még talpnyalói?
Vannak Gyurcsánynak is. Persze, lehet gyurcsányozni. De 2016-ban mi a tökömnek, amikor már teljesen súlytalan a figura?
Vagy Vona? Bokros?
Kinek vannak még számottevően talpnyalói?
De, teljesen igazad van. Az hiányzik innen, a kritikus gondolkodás.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!