Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Miért engedi a Fidesz, hogy...

Miért engedi a Fidesz, hogy az ellenzék mocskolódjon vele?

Figyelt kérdés

Az ellenzék már többször is sértegette a kormányt, nagyon súlyos szavakkal illette annak képviselőit. Csodálom a kormány türelmét, hogy nem tesznek ezellen semmit, amikor joguk lenne rá, hiszen a rendet fenn kell tartani.

De miért nem lépnek semmit?

2019. máj. 1. 12:29
1 2 3
 21/26 anonim ***** válasza:
16%

Én már végképp nem értem ezt a poltpéterezést... Amikor nyernek, akkor "hiába poltpéter..." ha meg rágalmaznak, akkor azért nem tesznek feljelentést, mert "poltpéter"...,

Jól kitalálták nektek, csak nem mindig működik....

2019. máj. 1. 17:33
 22/26 anonim ***** válasza:
0%
Nem tehet semmit a fidesz. Nyugatról a globális "elit" pénzeli, támogatja ezt az aljas ellenzéket. Ha jogi lépéseket tenne a kormány bezengenék, hogy diktatúra van. Tán még ide is jönne a NATÓ
2019. máj. 1. 17:33
 23/26 anonim ***** válasza:
0%
Bayer Zsoltot ne maszatoljuk ide. Semmiféle rangot/titulust sem tölt be a Fidesznél. Egy zseniális újságíró, sem nem több sem nem kevesebb. Nem említhetjük egy lapon az MSZP X tagozatának volt alelnökének (Bagóné), párt funkcionáriusával, aki viszi hátán a pártot mint szóvivő. Margit a párt véleményét mondja, Bayer a sajátját
2019. máj. 1. 17:38
 24/26 anonim ***** válasza:

"Amikor nyernek, akkor "hiába poltpéter..."

Őszintén kíváncsivá tettél...hányszor "nyertünk" Polt Péterrel szemben? Én ellenzéki vagyok, követem a híreket, de olyan ügyet most nem tudnék mondani, ami Polt Péter alá tartozott volna és nem teljesült az akarata.

2019. máj. 1. 17:48
 25/26 anonim ***** válasza:

"Nyugatról a globális "elit" pénzeli, támogatja ezt az aljas ellenzéket"

Mivel tudod ezt alátámasztani?

Csak úgy érdekelne.

Esetleg valami forrás?

2019. máj. 1. 20:11
 26/26 anonim ***** válasza:
0%

24.

Ritkán járhatsz ide!

Polt Péter a rágalmazás megvalósulásakor szokott előkerülni. Állitólag a fidesz lop. Erre én bizttatni szoktam feljelentésre! Ilyenkor szokott előugrani a poltpéterezés, miszerint, miatta nem lehet vádat emelni.....

2019. máj. 1. 20:18
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!