Miért engedi a Fidesz, hogy az ellenzék mocskolódjon vele?
Az ellenzék már többször is sértegette a kormányt, nagyon súlyos szavakkal illette annak képviselőit. Csodálom a kormány türelmét, hogy nem tesznek ezellen semmit, amikor joguk lenne rá, hiszen a rendet fenn kell tartani.
De miért nem lépnek semmit?
Én már végképp nem értem ezt a poltpéterezést... Amikor nyernek, akkor "hiába poltpéter..." ha meg rágalmaznak, akkor azért nem tesznek feljelentést, mert "poltpéter"...,
Jól kitalálták nektek, csak nem mindig működik....
"Amikor nyernek, akkor "hiába poltpéter..."
Őszintén kíváncsivá tettél...hányszor "nyertünk" Polt Péterrel szemben? Én ellenzéki vagyok, követem a híreket, de olyan ügyet most nem tudnék mondani, ami Polt Péter alá tartozott volna és nem teljesült az akarata.
"Nyugatról a globális "elit" pénzeli, támogatja ezt az aljas ellenzéket"
Mivel tudod ezt alátámasztani?
Csak úgy érdekelne.
Esetleg valami forrás?
24.
Ritkán járhatsz ide!
Polt Péter a rágalmazás megvalósulásakor szokott előkerülni. Állitólag a fidesz lop. Erre én bizttatni szoktam feljelentésre! Ilyenkor szokott előugrani a poltpéterezés, miszerint, miatta nem lehet vádat emelni.....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!