Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Miért engedi a Fidesz, hogy...

Miért engedi a Fidesz, hogy az ellenzék mocskolódjon vele?

Figyelt kérdés

Az ellenzék már többször is sértegette a kormányt, nagyon súlyos szavakkal illette annak képviselőit. Csodálom a kormány türelmét, hogy nem tesznek ezellen semmit, amikor joguk lenne rá, hiszen a rendet fenn kell tartani.

De miért nem lépnek semmit?

2019. máj. 1. 12:29
1 2 3
 11/26 mindentudó99 ***** válasza:
11%
Én ki nem álhatom a Bayert egy bunkó alpari állat. A Kósát se szeretem nem sok butább ember van nála. A fideszre szavaztam. Ilyenkor mi van?
2019. máj. 1. 14:52
 12/26 anonim ***** válasza:
5%

De válaszolok a kérdésre is!

Mit tegyen? Lövesse ki a szemeket, aztán a rendőrparancsnokot tegye meg díszpolgárrá? Vagy járjon bíróságra? Mi változik? Aki gyűlölni akarja a fideszt, vagy a kormányt, mindig talál valami mentséget, amibe kapaszkodhat. Van értelme? A tettek és a teljesítmény, magukért beszélnek.

És kik ellen tegyen? Hitvány emberek ellen? Miért? Megváltoznak?

Ma született olyan kérdés, mely a Csok devizaalapú átverés lufipukkanását vízionálta.... És születtek rá reménykedő válaszok, mely bízik ebben. Mi ez? Hitványság! A kormány jószándéka és adakozása ellen. Az ilyenek hitvány emberek. Legyőzni lehet őkez, meggyőzni nem. Akkor mi értelme?

Ezek mind egoista barmok. (Nyugodtan lehet rá hivatkozni kontra Bangóné...) Én rgyelőre azon az állásponton vagyok, hogy a történelem távlatából a dédunokáim se szégyelljenek!

2019. máj. 1. 14:58
 13/26 anonim ***** válasza:
12%

"De miért nem lépnek semmit?"

Egész pontosan milyen lépésre gondolsz? Mert szerintem az egy lépés, hogy milliókat költenek facebook hirdetésekre, amikben pl.: a patkányozást emelik ki, hogy ilyet mondott egy ellenzéki politikus. Függetlenül attól, hogy ezzel most egyetértünk-e, ez szerintem egy lépés volt.

Vagy kedves kérdező, te tettlegességre gondolsz? Minden politikust védi a mentelmi jog. A jog arra, hogy büntetlenül hülyeségeket mondhassanak sajnos. Ennek felfüggesztéséhez nyomós okot kell szolgáltatni.

2019. máj. 1. 14:58
 14/26 anonim ***** válasza:

1990. évi LV. törvény

az országgyűlési képviselők jogállásáról

2. § A képviselő és a volt képviselő bíróság vagy más hatóság előtt nem vonható felelősségre leadott szavazata, továbbá a megbízatásának gyakorlása során általa közölt tény vagy vélemény miatt. Ez a mentesség nem vonatkozik a rágalmazásra és a becsületsértésre, valamint a képviselő polgári jogi felelősségére.

2019. máj. 1. 15:18
 15/26 anonim ***** válasza:
100%
Akárogy is, Bayer ennél sokkal durvábbakat is mondott, és igenis fideszes. Továbbá a Fidesz által magas rangú állami kitüntetést kapott. Ezzel el is ismerték őt, és "teljesítményét".
2019. máj. 1. 15:27
 16/26 anonim ***** válasza:

Ha ennyire utálod őket a stílusuk miatt, akkor meg miért szavaztál a Fideszre?

Nem tudlak megérteni, komolyan mondom 😀

2019. máj. 1. 15:42
 17/26 anonim ***** válasza:
0%

15.

És ezzel most mi a baj?

A saját értékrendem szerint, aki Bangónét védi, az ne bayerozzon, vakkomondorozzon... Mert ez nemcsak nem enyhítő körülmény, hanem nem is igazságos.... Akit annyira zavar Bayer stílusa, ne szavazzon rá! Sőt! Ne szavazzon a fideszre sem! Szavazzon Bangónéta, vagy akire akar... A fidesz pártelnöke nem Bayer Zsolt!

2019. máj. 1. 15:44
 18/26 anonim ***** válasza:

ma 15:44

Csak hogy idézzem az előbbi törvényt...

"2. § A képviselő és a volt képviselő bíróság vagy más hatóság előtt nem vonható felelősségre leadott szavazata, továbbá a megbízatásának gyakorlása során általa közölt tény vagy vélemény miatt. Ez a mentesség nem vonatkozik a rágalmazásra és a becsületsértésre, valamint a képviselő polgári jogi felelősségére."

Ezalól Bayer sem kivétel, de valamiért mégis neki kedvez a törvény.

2019. máj. 1. 16:02
 19/26 anonim ***** válasza:

Mocskolódás?

Tegyenek feljelentést :)

Tudod... a fidesz nem nagyon nyer helyreigazító pert (hiába a Polt Peti fideszes legfőbb ügyész) Az "ellenzék" meg sorra nyeri....

Nem tesznek feljelentést mert csak az bizonyosodna be az ellenzék nem "mocskolódik" hanem igazat mond!

Így meg az ilyen fidesz fanatikusok mocskolódásnak hívhatják a tényeket.....

2019. máj. 1. 16:25
 20/26 anonim ***** válasza:

"Én rgyelőre azon az állásponton vagyok, hogy a történelem távlatából a dédunokáim se szégyelljenek!"

Igaz és nagy szavak, én valami ilyesmi miatt nem vagyok már fideszes. Ennek a kornak a megítélése olyan lesz mint a Kádár-rendszeré. Sokan szidni fogják, sokan majd nosztalgiáznak rá, e példaként sehova sem lesz állítva.

2019. máj. 1. 16:34
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!