Miért engedi a Fidesz, hogy az ellenzék mocskolódjon vele?
Az ellenzék már többször is sértegette a kormányt, nagyon súlyos szavakkal illette annak képviselőit. Csodálom a kormány türelmét, hogy nem tesznek ezellen semmit, amikor joguk lenne rá, hiszen a rendet fenn kell tartani.
De miért nem lépnek semmit?
Kérdező...
Úgy isten igazából téged nemnzavar Bayer gusztustalan, alpári, primitív beszólása @nyázása?
Vagy neked az fel sem tűnt hogy ő bárkit bemocskolhat?
Mit kéne szerinted tenni a fidesznek ?
Ha munkatáborba zárnák az összes ellenzékit vagy egyszerűbb lenne a stadionokban halomra lőni őket ?
Akkor megnyugodna a demokráciába vetett hited ?
Egyénként a kormány teremtette meg a közbeszédnek ezt a szinvonalát.
#3 Nem tudjátok felfogni, hogy Bayer Zsolt nem egyenlő a Fidesszel? Ő egy médiaszemélyiség..
Értem én, hogy fáj a Bangónés sztori ellenzéki oldalon, de Bayer Zsolt még továbbra sem Fideszes politikus.
Azt egy szóval nem lehet említettem hogy Bayer fideszes volna de szoros kapcsolatban van a Fidesszel... CÖF ugye a civil összefogás Fórum, mint szervezet, azok aktivistái szimpatizánsai kinek a képét és nevét tűntetik fel a transzparenseken a Birkamenet idején?
Hát persze hogy Viktorét...
Figyeld meg!
2.
Bélám!
Én, fidesz szavazóként értem! Sőt, egyet is értek vele! Csak azzal nem, hogy ezzel azt próbálod beállítani, mintha ez a fidesz aljassága lenne. Ugyanus az ellenzéket nem a fidesz választja!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!