Fogadnàl olyan vendéget, akinek köztudottan más a politika nézete?
Én Fideszes vagyok, és fogadtam, sőt most húsvét vasárnap fogadok is ilyen vendégeket.
Annak ellenére, hogy politikailag mást vallanak, az alap emberi tulajdonságok ugyanazok.
#2, #3-nak:
Ha tegyük fel, hogy a kérdező által jellemzett fideszes eljön vendégségbe hozzám, és annak ellenére fog bele fideszes agitálásba hogy tudja hogy DK-aktivista vagyok, akkor ahhoz vágjak jó pofát?
"az alap emberi tulajdonságok ugyanazok."
Ezt kikérem magamnak! Én nem vagyok ilyen pofátlan, és a szándékos provokálást is gyűlölöm, és durván reagálom le!
#4-vagyok:
A durva lereagálás alatt azt értem, hogy:
Balhét akarsz? MEGKAPHATOD!
Tök mindegy milyen párt szimpatizáns.
Ha valaki részegen agitálni meg üvöltözni kezd a házamban akkor-
1. Szólok hogy ebben a helyzetben a forma előrébb való mint a tartalom,mert ez az otthonom ahol csak én üvöltözhetek.
2. Időszerűsítem a távozását.
3. Eleve nem nagyon tartok az ismerettségi körömben piás agitátort vagy ha igen akkor tudja hogy hol van a határ velem szemben és nem merne megengedni magának ilyen viselkedést akkor sem ha ilyen a természete.
Sajnos a családját nem válogathatja meg az ember. Én ezért fogok valamelyik skandináv országba menekülni és ünnepnapokon, amikor majd fekszem kényelmesen az ágyamon, eszembe fog jutni, hogy "hmmm, mennyire jó most, hogy nem molesztál senki!"
Már alig várom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!