Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Mi a véleményetek Nagy Blanka...

Mi a véleményetek Nagy Blanka bugyivillantásáról? Tényleg a szoknyája alá fotóztak?

Figyelt kérdés
[link]
2019. ápr. 21. 21:41
1 2 3 4 5 6
 41/54 anonim ***** válasza:
81%
Egyesek tényleg elmehetnének a szemészetre! ;)
2019. ápr. 22. 12:16
 42/54 anonim ***** válasza:
17%
Teljesen egyetértek a cikkel. Nem fotóztak direktben a szoknyája alá, nagyon előnytelen a csajon ez a ruha, és igen, ha valaki ilyent vesz fel, akkor tudnia kell, hogyan kell ülni benne. De: egy fotóstól is elvárható lenne, hogy ha lő egy ilyen képet, akkor azt nem hozza nyilvánosságra, illetve legjobb lenne ha törölné. Egyszerűen így illő, hiába épp nem szimpi neki az alany. Ennek a Pilhálnak a megjegyzése meg csak hab a tortán. És mindez a "morális fölény" oldalán.
2019. ápr. 22. 13:57
 43/54 anonim ***** válasza:
100%
A celebekről mindig nyilvánosságra hozzák az ilyen villantós képeket. Akkor is, ha az illető celeb történetesen politikailag elfogult.
2019. ápr. 22. 14:19
 44/54 anonim ***** válasza:
14%
Na ja egy celeb esetében nyilván lehozzák, mert óriási bevételt jelent. De itt csak a gyúnyolódás volt a cél.
2019. ápr. 22. 14:34
 45/54 anonim ***** válasza:
83%

Nincs anyukája, aki szólt volna, hogy ez a ruha nem pártrendezvényre való? Hanem bevállalós házibulira?

Különben tényleg anyányi egy lány, gondolom sok családapa szerzett örömet a feleségének aznap este...

A fotó felülről készült, nem szoknya alá célozva.

2019. ápr. 22. 15:21
 46/54 A kérdező kommentje:

Egyetértek azokkal akik celebes húzásnak tartják.

Britney Spears is akkor generált pnavillantós fotókat amikor megjelent az új lemeze.

pár hónap alatt kifulladna ez a NagyBlanka című lila gőz ha nem adják alá a lovat még egy kicsit

2019. ápr. 24. 09:15
 47/54 A kérdező kommentje:
Másrészt tisztázni kéne, hogy NagyBlanka mutogatta pnáján feszülő bugyiját és nem a fotós fényképezett a szoknyája alá.
2019. ápr. 24. 09:24
 48/54 anonim ***** válasza:
72%

Most hülyeséget írtál. Nem mutogatott semmit, azt hitte, hogy megfelelően ül, csak tévedett, mert nem szóltak neki a körülötte levők - akik tudják - hogy az első sorban nem így kell ülni, mert szemből is fényképezni fogják.

Attól mert igaz, hogy befényképeztek a szoknyája alá, igaz, hogy nem jól ült ehhez a ruhához, még a másik végletbe sem kell átesni, mert tuti nem direkt csinálta. Egy fiatal lány, aki nem szokott ilyen ruhához, de megadta a rendezvénynek kijáró tiszteletet az öltözködésével. Szerintem nagyon csinos volt abban a ruhában és nagyon jól is állt neki, alkalomhoz is illő volt a választása és az alkatához is előnyös döntés volt. Szép volt benne, ne hisztizzünk.

Ne csináld azt amit a körülötte dolgozó médiamunkások szoktak csinálni, ne állíts valótlanságot és ne mocskolódj. Hibázott, ennyi, de nem a ruhával volt gond és nem is vele, nem is fossal aki megjelentette a képet, hanem a társaival akik nem figyelmeztették.

2019. ápr. 24. 11:18
 49/54 A kérdező kommentje:

Te írsz hülyeségeket!

Mutass már egy olyan képet ahol befényképeztek a szoknyája alá!

Én csak olyat láttam amit előről normál felegyenesedett testtartással, a kamerát felső test előtt tartva készítettek.

Az hogy befotóztak a szoknyája alá, csak a szokásos neoliberális hazudozás!

2019. ápr. 24. 15:47
 50/54 anonim ***** válasza:
48%

Kimaradt a NEM véletlenül, a szándékom a NEM fényképeztek a szoknyája alá lett volna. Hibáztam mert nem olvastam vissza amit kihozott a szövegből a gépem, igen hülyére sikeredett, a végén sem fossa akart lenni, hanem fotós.

A lényeg, amit szerettem volna leírni de elbénáztam: nem a lány hibája volt és nem a fotósé. A csaj próbálkozott, a környezete nem figyelmeztette mit és hogyan tegyen, a fotós meg észrevette, lefényképezte - ezért volt ott, hogy képeket készítsen és valami "szenzációt" hozzon vele. Ennyi. Csak nem kell az egyik végletből a másikba esni csak mert a másik oldalon szélsőségesek.

2019. ápr. 24. 18:33
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!