Mi a véleményetek Nagy Blanka bugyivillantásáról? Tényleg a szoknyája alá fotóztak?
"Látom szerintetek Blanka volt a provokátor és a szegény fotós az áldozat akit gonosz módon léprecsaltak. Vigyázz jön a migráns is. Huh!"
Ez a beállítású kép, és mert nem figyelt arra amit írtam a feljebbi válaszomban jó demonstrálója lehet annak, hogy a Blankátok mire viszi a politikában majd. Így járt, a fényképész meg direkt kapott az alkalmon. Amúgy idézd már be ki védi annyira az utóbbit! ;)
"Igazi szerecsenmosdató szöveg. Védhetetlen, amit tett a fotós."
Jöhet a cáfolat is akár....
Bár szerintem hagylak benneteket fortyogni tovább.
"Jöhet a cáfolat is akár...."
Nem tette szét a lábait a lány, zárt lábakkal ült. Tehát a fotós vagy megkereste a megfelelő szöget, vagy (úgymond véletlenül) egyszer csak meglátta. És fotózott. Nyilván azt már nem véletlenül.
Sajnos a lánynak meg kell tanulnia, hogy mi mindenre kell odafigyelnie, ha közszereplő akar lenni. Nyilván tanult az esetből. Hogy a "keresztény" "elvek" nem jelentenek semmilyen erkölcsi korlátot.
"Nem tette szét a lábait a lány, zárt lábakkal ült. Tehát a fotós vagy megkereste a megfelelő szöget, vagy (úgymond véletlenül) egyszer csak meglátta. És fotózott. Nyilván azt már nem véletlenül.
Sajnos a lánynak meg kell tanulnia, hogy mi mindenre kell odafigyelnie, ha közszereplő akar lenni."
Mintha nem hasonlókat írogattunk volna az első két oldalon mi is....
" Akkor mégis magyar vagy csak nem tudsz fogalmazni. Semmi gond."
Semmi gond persze, ha neked ennyi már csak a hozzáfűznivalód az eszmecseréhez. Jöttél itt azzal ki a nem magyar, közben két szót is hibásan írtál le. Megtapsoltam az alakításodat! ;)
"Mintha nem hasonlókat írogattunk volna az első két oldalon mi is...."
Azért az előjel nem mindegy.
Senki nem védte a fotóst. De ez nem szoknya alá fotózás. Persze ez is gáz.
Aki meg nem látja, hogy széttett lábakkal ül, az menjen el szemészetre.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!