2022-ben ki lesz a miniszterelnök? Puzsér Róbert, Bartos Cs. István, vagy Nagy Blanka?
Figyelt kérdés
2019. ápr. 17. 23:01
3/16 anonim válasza:
Remélem a Mestör lesz úgy bizony dáu mepö
5/16 anonim válasza:
Szerintem Orbán Viktor. Lehet lepontozni béna ellenzékiek.
6/16 anonim válasza:
Azt értem, hogy írni akartál egy kérdést, egy hülye kérdést, de azt azért elmondanád, hogy miért pont Puzsér Róbert, Bartos Cs. István, vagy Nagy Blanka?
Miért nem a Donald kacsa vagy Rubint Réka?
7/16 anonim válasza:
Möster vezetésével das ist csezetésével Luxemburg szintjére fog felfejlődni az ország.
8/16 anonim válasza:
Puzsért ismerem, Bartos nem tudom ki az, de nem is érdekel, de ki az a Nagy Blanka? Beirtam a google-be de sok cikket adott ki és nincs kedvem végigböngészni, hogy ki is ő, alkotott valami maradandót, vagy lecidázott valakit nyilvános helyen?
10/16 anonim válasza:
8-as vagyok, rájöttem, egy senki.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!