Mi a véleményetek Nagy Blanka bugyivillantásáról? Tényleg a szoknyája alá fotóztak?
Előnytelen ruhát és ülést választott. De egy gimnazistàròl beszélünk, akit hirtelen kapott fel a média. Nem az angol királynő, akit egész életében az ilyen eseményekre készítettek fel és komplett stáb van mögötte.
Szerintem a fotós szégyene, hogy kitette a képet több ezer ember elé, minősíthetetlen stílusban írt kép aláírással.
Én már nagyon unom ezt a Blanka jelenséget, de akik ott gyulolkodtek a kép alatt, elég ijesztő jelenséget mutatnak. Ők nevezik trágárnak a lányt, pedig ők is minősíthetetlenül írtak róla.
Szerintem fel kéne nőni már és nem rugòzni ilyen hulyesegeken.
18-19 évesen sokan járnak így ruhával, csak nem kapja fel a média. Én is sok előnytelen ruhát viseltem annyi idősen.
A fotós kimondottan úgy tette közé a képet, hogy "Trágárka villant höehöehöehöe!!!"
Szóval, aki szerint ez nem volt szándékos, az elmehet a búsba.
""Miniruhában széttett lábakkal ül."
A linkelt kép alapján hol teszi ezt? A másik ablaknál?"
Tudod, van akinek az már széttett láb... Ne ítéld el azért, mert még sosem látott TÉNYLEG széttett lábakat.
"Érdekes, ha másról készül béna kép, az vicces."
Ez a kép is vicces. Csakhogy az ún "keresztények" lejáratásra használnák fel. Értem én, hogy ugye vallás miatt, nincs társad, és 40 évesen is szűz vagy (de legalábbis úgy viselkedsz, mint aki az)...
Ami felróható neki az, hogy a divat nem neki való. Egyáltalán nem volt szerencsés a ruhaválasztása. De ezen csámcsogni, hogy "úristen ott egy bugyi"... Tényleg, mint akik még sosem láttak olyat. Persze nem baj, ha tényleg nem, hiszen 8 évesen még nem annyira szokás.
Vicces, hogy mennyit tudtok rugózni egy ilyen röhejes témán.
Kislány aki nagynak akar látszani, de nem sikerült. Ennyi.
Ne ez a gond, nem a fotó, nem az, hogy rosszul ült egy ilyen ruhában, mert csak az látszik, hogy nincs hozzászokva és akkor szeretett volna csinosan öltözni, megadni a módját a szereplésnek. Ez helyes, sokkal jobb volt az öltözete, mint amikor korábban járatta a száját - de ez cseppet sem változtatott azon, hogy HOL beszélt, HOGYAN beszélt és MIT mondott. Nem tud ilyen ruhában ülni, mert nincs hozzászokva. Lányom 12 évesen tudott ilyen ruhát viselni, ennyi. Ez a lány meg most megtanulja hogy hogyan üljön ha ilyen ruha van rajta.
Nem ezzel kellene foglalkozni és nem is a fotóssal. Neki ez a dolga, hiszen a képért, a "szenzációért" kapja a fizetését. És pont azon szenteskednek itt a legjobban, akik korábban Német szilárdon élcelődtek, Orbán nadrágjának harmónikázásán stb. Ilyen amikor a fagyi visszanyal és a bulvárban nem csak a zorbánékról jelenik meg előnytelen felvétel.
A gond az, hogy bár a csaj körül voltak vérprofik, akik nagyon is jól tudják hogyan kell az első sorban ilyen ruhában ülni, amikor a figyelem oda összpontosul - de senki nem szólt neki előre.
Meg az a gond, hogy ti megint csak valaki mást hibáztattok ahelyett, hogy elintéznétek ennyivel: még kezdő, hibázott és vége. A fotós a hibás, ő a bűnös és akkor sem számít más, ha már bocsánatot is kért. Mert ezen az oldalon nem lehet hibázni, az csak nálatok természetes, megjegyzésre sem méltó dolog.
Miért nem ment tőletek a pattogás amikor a fideszesekről, Orbánékról vagy környezetükről mentek ennél sokkal rosszabb szövegekkel sértő felvételek, vagy éppen durva hazugságok? Az a fotós bűnös, aki egy létező hibáról felvételt mutat be, de hol voltatok az elítélő szövegeitekkel, amikor egy másik médiamunkás úgy jelentetett meg cikket egy beszédről, hogy az még el sem hangzott?
"Tényleg a szoknyája alá fotóztak?"
A szoknyája alatti területről készült a kép?
Igen, tehát "a szoknyája alá fotóztak".
"Vicces, hogy mennyit tudtok rugózni egy ilyen röhejes témán."
Kicsit ironikus ezt olvasni a 6-7 bekezdéses hozzászólásod elején :D
" És pont azon szenteskednek itt a legjobban, akik korábban Német szilárdon élcelődtek, Orbán nadrágjának harmónikázásán stb. Ilyen amikor a fagyi visszanyal és a bulvárban nem csak a zorbánékról jelenik meg előnytelen felvétel."
Csakhogy Orbán nadrágjával szemben Nagy Blanka öltözködési hibáját elszexulizálták és "erkölcsi" kérdést csináltak belőle. Miközben Orbán csak gagyin nézett ki és nem is mentek ennél tovább. Ez azért egy határozott különbség.
"Neki ez a dolga, hiszen a képért, a "szenzációért" kapja a fizetését. "
Egy paparazzi, vagy lesifotós tényleg ezért kapja a pénzét, de egy újságíró nem. És végképp nem azért, hogy eszközként felhasználja mások lejáratására. Mármint biztos vagyok benne, hogy több tucat kép készült Blankáról (ahogyan minden más jelenlévőről is), és az, hogy ezt használták fel, csupán egy rosszindulatú kiválogatás eredménye.
Én egyetértek azzal, hogy rossz ruhát választott. Megesik. De szerintem 1 kép alapján nem lehet megítélni, hogy egy órákon át tartó rendezvényen milyen ülés kultúrát alkalmazott. Vagy mi alapján mondod azt, hogy egész végig ez az ülés jellemezte, és nem tud ülni, vagy csak pár másodperc erejéig ült így, mert elzsibbadt a lába, pozíciót akart váltani, vagy pont a leülés utáni pillanatban volt ? stb. stb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!