Mit tegyek, hogy ne kelljen titkolni, hogy Fideszes vagyok?
Fideszes vagyok Budapesten lakom és a környezetemben(munkahelyen, ismerősök között, stb.) nagyon sok Fidesz gyűlölő van.
Gyűlölik a Fideszt, de más párttal sem szimpatizálnak, maximum olyannal aki még a parlamentbe se jut be.
Én átlátom mennyivel jobb, hogy a Fidesz van kormányon mintsem bármelyik baloldali párt vagy a mára nevetségessé vált jobbik.
De sajnos nagyon sok esetben el kell rejtenem a véleményem, mert ha kifejteném, akkor azzal vérig sértenék másokat és lehet szóba se állnának velem.
Az állandó demagóg, ostoba, buta, zsigeri szidalmazásból már elegem van, mert tudjuk, hogy divat szidni a mindenkori kormánypártot, de azért ez mégis túlzás. Mások miért nem látják, hogy a Fidesz x rossz és y jó döntése mellett még mindig ők a legjobb választás arra, hogy kormányozzák az országot?
Mit tegyek?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!