A fideszes médiában mennyit keres manapság egy propagandista újságíró?
Figyelt kérdés
2019. ápr. 3. 22:11
1/11 anonim válasza:
Valószínűleg eleget ahhoz hogy motivált legyen. Jól élnek most ezek a sajtószennyek az állami hirdetésekből.
2/11 anonim válasza:
sokat plusz juttatások, pl 30 000 ért önkormányzati lakást bérel a várba
30 000??? ne vicceljünk már.... egy isten háta mögötti faluban nem lehet ennyiért egy szobás vályog házat bérelni....
Egy megyeszékhelyen ennyiért maximum szobát kapsz feltéve ha mázlista vagy....
3/11 anonim válasza:
Kevesebbet mint egy ujságiro, de nem is kell hozzá sok ész csak gerinchiány.
4/11 anonim válasza:
Nemtudom ,de személyszerint nekem nagyon sokat kéne fizetniük,hogy ennyi sületlenséget leírjak :D
5/11 anonim válasza:
Többet, mint Kálmán Olga most, és kevesebbet, mint Kálmán Olga egy éve.
6/11 anonim válasza:
Nekik már az fizetség, ha még fényesebbre nyalhatják, amit kell. Bár amennyire jól kitömték a propaganda médiát, biztos csorog nekik is valamennyi.
7/11 anonim válasza:
Nem kell szeretned Kálmán Olgát, de mindenképpen egy szakmailag kifogástalan munka az amit letett eddig az asztalra. Talán nem kedves a kormánynak, de az újságírás az már csak egy szakma és van akik a valóságról szeretnek tudósítani, nem a megrendelt alternatív valóság elhintését tekintik munkájuknak.
8/11 anonim válasza:
Kálmán Olgát és a valóságot egy lapon említeni mindenkép mulatságos gondolat, ahgy az is, hogy nem megrendelésre lett pl. a jobbik egyik legádázabb ellenségéből a jobbik médiaharcosa, nyilván nem meggyőződésből. A felkészültségét nem bíráltam, mert azt nem is nagyon lehet. Hogy kinek érdekében veti be, és mennyiért, az már érdekesebb.
9/11 anonim válasza:
nem tudom, de engem jobban foglalkoztat, hogy vajon ezeknek az "újságíróknak" korábban sem volt gerincük, vagy csak némi pènz hatásása szabadultak meg tőle?
10/11 anonim válasza:
Olgára gondolsz? Szerintem nem volt neki.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!