Amelyik szolgáltatók a G-nap után kivették a csomagból a HírTv-t, azok most, hogy megint fideszes, visszatették?
Figyelt kérdés
2019. márc. 26. 23:32
1/7 anonim válasza:
Na és melyik szolgáltatók azok, akik pont a g-napod után vették ki a Hír TV-t a csomagból?
2/7 A kérdező kommentje:
Az ÉN G-napom????? Nekem más G-m van :)))) (a férjem szerint)
Mivel az én szolgáltatóm nem vette ki, nem vagyok benne biztos, melyik (melyek) tette (tették) meg, de mintha a UPC lett volna pl.
2019. márc. 26. 23:55
4/7 anonim válasza:
UPC-s vagyok és gyakorlatilag az analóg csomag szűnt meg.
Legalábbis a volt Monortel körzetében (29 körzet)
Ellenben minden digitális csatornán volt és van Hír TV, egy perc szünet nem volt.
5/7 Koplárovics Béci válasza:
Azért erősen konteóhívőnek kell lenni ahhoz, hogy 2 év távlatából összefüggést találj a G-nap és a Hírtv analóg csomagból való törlése között.
Egyébként a UPC analóg csomagjaiban jelenleg sem érhető el a HírTV.
6/7 anonim válasza:
Liberális konteósok szerint az UPC csak azért szüntette meg az analóg sugárzást, hogy kivegye a HírTv-T
7/7 A kérdező kommentje:
A UPC nem szüntette meg az analóg csomagját!
2019. márc. 27. 22:57
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!