Szerintetek lesz olyan aki nem fog mekizni többet amiatt mert a Magyarországi McDonalds fideszes oligarcha tulajdona lett?
Szerintem baj van annak az agyával aki azért nem megy többet oda, mert a hipermegagonosz kormányközeli oligarcháé lett a franchise jog.
Nem mintha én járnék oda, mert nem bírom (trash) gyorskajákat, de tulajdonos politikai gondolatai legkevésbé se érdekelnek. Kedvenc éttermemben tudom hogy a főnök elvakult MSZP-DK rajongó, mégis ritka jó szakács, és finomakat tesz az asztalom elé, (illetve a pincér) és ezért járok oda akár naponta is.
Attól rosszabb hambit csinálnák vagy mi?
Amúgy jó ideje nem járok, tavaly ettem, és 2 napig a Wc-n ültem.
Szerintem nem.
Viszont én voltam pár hete wellnes hétvégén, tudatosan olyat kerestem, ami nem Mészáros kezében van.
Ahova mentünk végül, egy kisebb, családiasabb hotel volt, a tulajjal is találkoztunk.
Én amúgy gyorsèttermeknèl is igyekszem támogatni a kisembereket. Pl 1 éve nyílt egy hamburgerező a környékünkön. Egy fiatal pár vállalkozása, csak ketten dolgoznak ott, folyamatosan fejlesztik a termékeket és minden igényt kielegitenek.
A meki is persze nyújtja a szinvonalat, de valahogy jobbak szerintem a kis vállalkozások. Én ha tehetem kerülöm a mekit, a dolgozók fizetése is botrányos. Napi 9 órára (abból lejön az ebedszunet), ha jól tudom 117 ezret visznek haza. Ehhez még jöhet muszakpotlek, de valahogy eléggé kizsàkmànyoljàk így is az alkalmazottakat. Külföldön nem sokkal drágább a meki, mégis mindenhol ki tudják termelni a helyi minimálbért.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!