Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Miért cenzúráznak bizonyos...

Miért cenzúráznak bizonyos gondolatkat?

Figyelt kérdés
Most például ha én úgy gondolom hogy nem normális jelenség ha egy férfi nem tudja eldönteni magáról hogy férfi e vagy sem és transzvesztitaként ripacskodik, akkor ezért miért kell cenzúrázni? Mi ezzel a gondolatommal a baj? Nem akarom megölni, kirabolni, megverni. Vagy ma már csak jót gondolhat az ember másokról? Tényleg le kéne tagadnom amit gondolok és pózolni ezzel nagyon divatos toleráns újliberális attitűddel? Én tagadjam mg magam azért hogy néhány identitászavaros jól érezze magát? Ez hol demokratikus?

2019. ápr. 5. 12:09
1 2 3 4 5
 31/42 anonim ***** válasza:

"evolucios zsakutca, kihalnak"

Szerintem itt be is fejezhetnénk, mert látszik, hogy nem is értesz hozzá.

2019. ápr. 6. 11:47
 32/42 anonim ***** válasza:
85%

"Nem akarok nekik beszólni"

Vs.

"identitászavaros"

"Rajtuk a pszichologus segit"

Lol.

De, arról van szó, hogy

A. A te ízlésed szerint változzanak meg (nem fognak).

B. Ha nem változnak meg, akkor szabadon köpködhesd őket.

Mindefy, csak NEKED jó legyen, a többi meg le van... És mindezt azért, mert nem bírsz nyugodtan túllépni rajta, mert... Miért is? Mi hatással van az élezedre?

2019. ápr. 6. 11:53
 33/42 A kérdező kommentje:

"Szerintem itt be is fejezhetnénk, mert látszik, hogy nem is értesz hozzá."

Akkor kerlek magyarzd el hogyan lesz ket azonos nemu vadkanbol kismalac? Mert ezt tenyleg nem ertem 😀

2019. ápr. 6. 11:59
 34/42 anonim ***** válasza:
68%
Tényleg feladom. Te nagyon buta vagy.
2019. ápr. 6. 12:03
 35/42 A kérdező kommentje:
Dehogy azert adod fel. 😀 azert adod fel mert te is tudod hogy igazam van de ezt soha nem ismerned el mert en vagyok acsunya gonosz bacsi aki nem akarja eljatszani hogy a kulonbozo psziches problemak normalisak mint ahogy ezt ma divatos...
2019. ápr. 6. 12:07
 36/42 anonim ***** válasza:

Na akkor fuss neki még egyszer ennek:

"túlszapotulat se jó pl. De te leragadtál ott, hogy fennmaradás = szüjjünk, és egy csomó más tényezőt figyelmen kívül hagysz."

2019. ápr. 6. 12:09
 37/42 Molyember ***** válasza:
76%

Nem az a ciki, ha meleg vagy, hanem ha meleg létedre izomból szidod a melegeket. Érted?

Egyébként meg kb. nem tudod, mi a különbség az ember és az állat között. Az emberek szoktak úgy is szexuális életet élni, hogy nem a fajfenntartás jár közben az eszükben. Csak úgy, a maguk kedvéért. És ha valakinek ahhoz van kedve, akkor homoszexuális viszonyt folytat. És? Még mindig kérdés, hogy neked ehhez mi közöd?

Ha valahol cenzúráznak, akkor az azért van, mert nem mindenki akar leállni veled vitázni. Én is tudom, hogy felesleges, de szórakoztat. Szerinted ők pszichés beteg, sérült emberek. Mások szerint nem. Képesek dolgozni, adót fizetni, nem szorulnak sem segítségre, sem állami támogatásra, az egyetlen "bűnük", hogy a kapcsolatukból nem születik gyerek. De akkor a gyereket nem vállaló heteroszexuális emberek is egy csoportba tartoznak velük, és ennek a vége az, hogy aki nem úgy él, ahogy az kipattant a fejedből, az káros a társadalomra. Ebből már volt egy párszor gond a történelemben, talán ezért is cenzúráznak. Lehet, hogy kicsit úgy gondolkodnak, mint te: nem baj, ha valaki rasszista, homofób, stb., amíg otthon, a négy fal között csinálja. Engem nem zavarnak a melegek, mert semmi bajt nem csinálnak, de zavarnak a gyűlölködők, mert nyugtalanságot keltenek maguk körül, tehát károsak a társadalomra. Na, most akkor mi lesz? Elgondolkodsz, vagy inkább tovább gyűlölködsz? Nyilván az utóbbi.

Ha nagyon idegesítenének a melegek, gondolj arra, hogy ők így nem jelentenek konkurenciát számodra, miattuk könnyebben találsz párt, és alapíthatsz fehér, heteroszexuális, keresztény-konzervatív családot. Kívánom, hogy így legyen, és legalább egy homoszexuális gyermekkel áldjon meg az Úr. :)

Na, jó hétvégét, kellemes fajfenntartást!

2019. ápr. 6. 13:08
 38/42 anonim ***** válasza:
88%

Az ilyen mérges embereknek mindig a saját szar életük a probléma, csak azt nem tudják megoldani. Egészséges elmével az ember nem másokat ekéz, hanem boldogan éli az életét.

A szélsőségekhez mindig a sikertelen emberek vonzódtak, mert mindig másokat okoltak a saját kudarcaikért, legyen az magánéleti, anyagi vagy testi.

Pont ezért kell a cenzúra a fórumokra, különben ezek az elemek szét trollkodnának minden közösséget. Írd csak oda, ahol erre vevők vannak. A többség viszont erre nem kíváncsi és ki leszel moderálva.

2019. ápr. 6. 13:26
 39/42 A kérdező kommentje:
Harminchatos szerintem pedig csak szándékosan félre akarod érteni, ki akarod forgatni amit mondok, mert fáj az igazság.
2019. ápr. 7. 08:37
 40/42 A kérdező kommentje:
Harmincnyolcas egyszerűen imádom amikor nekiálltk itt neten fejtegetni, hogy vajon mi bajom lehet amiért ez a véleményem. Meglehetősen humoros. A molyember szerint meleg vagyok, szerinted mérges és csóró :D A következő válaszoló szerint mi leszek? Hadd találjam ki! Tanulatlan? Persze, értem én miért van ez, ki kell kerülni az érdemi választ, és velem kell foglalkozni mert én vagyok a gonosz bácsi, s nem a kérdéssel amiről beszélek :D Mert az ugye teljességgel kzárt, hogy valakinek anélkül legyen ez a vélménye mint nekem, hogy úgy egyébként ne egy emberi roncs szörnyeteg fasiszta féreg lenne? Sajnállak titeket. Annyira régóta játszátk már ezt az elfogadó liberátort, hogy már teljesen megtagadjátk az ösztönös gondolataiokat. De nézzetek csak egy percre mélyén a lelketekbe! Tudnátk teljesen őszntén, képmutatás nélül, szívból azt mondani hogy jó, kívánatos és normális viselkedés, ha valaki transzvesztita? Ugye hogy nem? Persze úgy már más kérdés ha itt némelyik üzengető maga is érintett a témában, azért válaszol úgy ahogy. :D
2019. ápr. 7. 08:55
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!