Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Miért cenzúráznak bizonyos...

Miért cenzúráznak bizonyos gondolatkat?

Figyelt kérdés
Most például ha én úgy gondolom hogy nem normális jelenség ha egy férfi nem tudja eldönteni magáról hogy férfi e vagy sem és transzvesztitaként ripacskodik, akkor ezért miért kell cenzúrázni? Mi ezzel a gondolatommal a baj? Nem akarom megölni, kirabolni, megverni. Vagy ma már csak jót gondolhat az ember másokról? Tényleg le kéne tagadnom amit gondolok és pózolni ezzel nagyon divatos toleráns újliberális attitűddel? Én tagadjam mg magam azért hogy néhány identitászavaros jól érezze magát? Ez hol demokratikus?

2019. ápr. 5. 12:09
1 2 3 4 5
 21/42 anonim ***** válasza:
0%

18

Mind2 állításban tévedsz.

Az, hogy oda megy a kakas és megkurja a bármelyik randomra kiszemelt tyúkot random helyen és időben amikor ő akarja nem számít erőszaknak a tyúkok szemszögéből.

Amúgy meg ha oda mégy egy random gyerekhez, beleegyezését adja és szépen finoman megkurod, ugyan úgy lecsuk a rendőrség, hiába nem volt semmi erőszak.

ÉS még mielőtt triggerlelődnél és elkezdenél sírni mit na másik autista tette, nekem édes mind1 ki mijét hova dugja, csak akkor legalább olyat próbálj meg kummantnai ürügynek, ami nem esik szét abban a pillanatban, hogy kinyitod a pofád, mer ez eddig olyan csak ilyen példa volt...

2019. ápr. 5. 15:39
 22/42 anonim ***** válasza:

"nekem édes mind1 ki mijét hova dugja,"

Aztán mégis itt fröcsögsz. A pedofilok esetében meg ne gyere a beleegyezéssel, egy kisgyerek nem is értheti, mibe egyezik bele, neki még nincsenek ilyen vágyai.

Triggerelés. Hm. Nem pont ti vagytok triggerelve?

2019. ápr. 5. 16:20
 23/42 anonim ***** válasza:
100%

Kérdező az eddigiekből úgy látom, mégis a te nézeteiddel van a baj. Például azzal is, hogy félreértesz számos dolgot.

Mindenekelőtt nem cenzúráznak. Csak bizonyos véleményeket az emberi együttélés érdekében nem tartanak helyesnek. Senki nem ripacskodik (leszámítva néhány eszementet, de ez nem szexuális zavarokkal küzdőkre, hanem szellemi problémákkal küzdőkre jellemző). Mindössze arról van szó, hogy minden ember megérdemli a tiszteletet, ha ugyanezt teszi másokkal. A tisztelet nem szexuális, nemi, vallási vagy etnikai feltétel alapján adatik meg, hanem viselkedés alapján.

Továbbá ha valakit folyamatosan zaklatnak (bármiért), akkor bizonyos viselkedése el nem fogadható ugyan, de annál inkább megérthető. És az el nem fogadható viselkedést úgy kell megszüntetni, hogy előbb a zaklatást szüntetjük meg. Valahol itt kell keresni a te problémádra is a választ.

2019. ápr. 5. 16:26
 24/42 anonim ***** válasza:

Kérdező.

1. Szerinted melyik az egyszerűbb

A. Ha zavar te félrenézel

B. Valaki tagadja meg magát és játsszon szerepet egész életében, mert TE az istenkirályvilágcsászár, azt gondolod, jobban tudod mi a jó és normális. Meg akarod monddani másnak hogy éljen, és mind e mellett még te panaszkodsz arról hogy sérül a szólásszabadságod, mert elvárják hogy TŰRD EL a másik ember jelenlétét, akinek a létezése egyébként semmilyen hatással nincs a te életedre. SENKI nem várja hogy szeretsd, csak azt hogy ne állj már le vele kötekedni, csak azért mert szerinted nem normális.

Vagy akkor ennyi erővel én is beléd köthetek, mert mondjuk szerintem az a normális hogy valaki rock/metál zenét hallgat, és aki nem, azt úgy alázhatom, szidhatom, cseszegethetem ahogy szeretném?

Neked EZ a szólásszabadság? Mert akkor legyen inkább diktatúra.

2. Javaslom hogy nézz fel a többi incelhez a polra panaszkodni hogy Chad és a feminista migránsok hogyan teszik tönkre az életedet. Ott tuti sok új barátra lelnél. :D

2019. ápr. 5. 16:47
 25/42 A kérdező kommentje:

Akkor valaszolok sorban.

"Akkor igazán nem értelek. A természetben is előfordul a homoszexualitás, akkor miért zavar?"

A valaszod irreleváns, nem a homoszexualitasrol beszeltem hanem a transzvesztitakrol es a szexualis aberraciokrol es azok tultolt reklamzoasarol. Azok zavarnak. De ha mar szoba hoztad a homoszexualitast, akkor attol hogy a termeszetben elofordul(hozzateszem rendkivul ritkan) még nem lesz termeszetes. A termesztes mukodes az ami a faj fennmaradast szolgalja. A Homoszexualis elolenyek nem tudjak betolteni ezt szerepet, ezert olyanok mint egy evolucios zsakutca, kihalnak. Lehet persze ezt csurni csavarni, de ami tény az tény.

2019. ápr. 6. 10:05
 26/42 A kérdező kommentje:

"Az, hogy nem te szabod meg, hogy mi a normális. Ennyi."

Tényleg nem én szabom meg. Élőlények esetében példaul az evolució szabja meg... es nehezen hiszem hogy az emberek ma itt beszelgetnének a neten ha anno az lett volna a normalis hogy a ferfi vadaszat es fegyverkeszites helyett balerinat jatszik

2019. ápr. 6. 10:13
 27/42 A kérdező kommentje:

Molyember a te valaszaidat nem masolom be mert hosszuak.

Lenyeg, hogy az egeszbol az erzodik hogy probalod olyan kontextusba helyezni a gondolataimat mintha en ezeket azert kerdeznem mert homofob homokos vagyok 😀 ez ugyes modja a terelesnek. De sajnos van vakvagany es bizony egy szornyu eshetoseget vet fel, mégpedig azt hogy te sem vagy tul elfogado ha ugy gondolod kinos volna valakinek ha kiderulne rola hogy meleg...na ilyenkor mi van? Amugy pedig visszaterve anelkul is lehet vleményem a trnaszikrol hogy erintett lennek. A vizilovakat is undoritonak trtom pedig sosem talalkoztam veluk...

Aztan a masik, kit erdekel mit gondolok tartsam magamban? Nos ugyanezzel a hozzaallassal en meg azt mpndom kit erdekel hogy masokat erdekel e a velményem? Mondom es kesz. Akinem nem tetszik ne olvassa. Tessek! Ugyanigy le tudom rendezni a valaszt en is ennyivel.

2019. ápr. 6. 10:26
 28/42 A kérdező kommentje:

Huszonnegyes.

Nem tudom neked is gondod van e a szovegertessel mint itt oly sok embernek vagy csak szandekosan akarod felreerteni, de lenyegtelen is. Olvasd el ujra miket irtam. Nem akarom bantani oket, nem akarom tonkretenni az eletuket, nem akarok nekil beszolni. Annyit akarok hogy ne legyen ce zura hadd gondoljak amit akarok hadd ne kelljen szerepet jatszani a tobbsegi normalis tarsdalomban nehany identatiszavaros miatt. Mert helenmeg ez megy aoberalisabb tarsdalmakban iszonyat gusztustalanul tul van tolva a meleglobbi, gender, es ha mar beszeltel rola akkor ja a feminizmus is. Ertem persze hogy most ezek divatosak es jol erzed magad attol hogy legalabb a neten jatszhatod a toleranciabajnokot. Biztos jolesik ugy lefekudni este hogy ma is mennyit segitettel szegeny zavarodott embereken. Csak eppen en onamitas. Ezeken az embereken nem azzal segitesz ha veded oket. Rajtuk a pszichologus segit. Csak meg kell nezni mikyen emberek azok akik transzik, feministak, incelek, melegek, a tobbseguk serult traumatizalt rossz gyerekkora volt bantalmaztak csalodott, zavart. Vajon ha tenyleg ezek az emberek is normalisak akkor miert nem normalis csaladban nevelkedett, boldog kiegyensulyozott emberek valasztjak ezeket az utakat? Vajon peldaul mondjuk Michael Jackson miert nem tudta eldonteni hogy neger akar e lenni vagy sem, miert szerette a kisfiukat? Vajon ha Jackson herejet nem rugja szet az apja gyerekkoraban akkor is ilyen emberkent elt volna? Ezekre a kerdesekre kene valaszolni. Amugy pedig zeneben deathcoret szeretem es pontosan tudom milyen az ha ilyebek miatt beszologatnak, hogy mi ez az ostoba uvoltozos zene? Na es most akkor sirjam el magam es koveteljem hogy ne mpndja mar hogy rossz ez az zene? Fraszt. Hadd mondja, en beleallok a vitaba adok eselyt a masiknak hogy meggyozzon vagy en ot. Ha viszont cenzuraznam hogy ki ne merje mondani hogy tré az zene amit szeretek akkor vajon mit gondolna? Csak mégjobban utálna.. na ezert sem jo a cenzura. Annak sem aki cenzuraz

2019. ápr. 6. 10:47
 29/42 anonim ***** válasza:

" A termesztes mukodes az ami a faj fennmaradast szolgalja."

Mutasd meg kérlek, hogy szerinted a homoszexualitás miért nem a fennmaradást szolgálja. A túlszapotulat se jó pl. De te leragadtál ott, hogy fennmaradás = szüjjünk, és egy csomó más tényezőt figyelmen kívül hagysz.

2019. ápr. 6. 11:45
 30/42 anonim ***** válasza:
Csak szólok, hogy most se cenzúrázott ki téged itt senki. Akkor mi értelme a kérdésnek?
2019. ápr. 6. 11:47
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!