A fidesz szavazók mekkora része az a bizonyos "nemzeti polgári"?
Zömében nyugdíjasokból áll a Fidesz szavazók köre,valamint olyanokból,akik azt se tudják mi az a Fidesz,csak kapott egy zsák krumplit meg egy húsvéti utalványt és ezért rájuk szavaztak.
Elég megnézni a Fidesz Facebook oldalán a kommentelőket.Szinte az összes nyugdíjas!
Ahogy előttem írták.
Annyit még hozzá tennék, hogy nekünk az egyik szomszédunk is a fideszre szavazott. Nem szimpatizál velük, meg igazából senkivel, de jól él. Nem a migránsok miatt szavazott, nem is közmunkás főleg nem nyugdíjas.
De jó munkája van, van családja, megvan mindenük, és ő ezt a munkahelye miatt a kormánynak tudja be. Szimplán azért mert jelenleg jól élnek és fidesz kormány van, újból a fideszre szavaz, hátha továbbra is jól élnek majd.
Ezt csak azért írtam le, mert szerintem nem ő az egyetlen, akit nem érdekel az egész, de csak azért is elmegy szavazni, és behúzza arra, aki eddig volt.
Cuki, ahogy a bukottak a mai napig vigaszt nyernek abból, hogy a másik oldalon a kilóra megvett agymosott tanulatlan nyuggerek vannak.
Csak így tovább, májusban megint egy választás.
#4 vagyok.
Ezeket az embereket amúgy a NER előtti időszak tette fideszessé, nem új szavazók. Az új szavazók az az alacsonyabb rétegből származók akiket beetettek a sorosozással meg a 10ezer forint Erzsébet-utalvánnyal.
Ők azért lettek fideszesek, mert a NER előtt a számukra szent értékeket kigúnyolták, sárbataposták, és konzervatívként inkább szavaznak egy illiberális (ami =/= konzervatív!) pártra mint egy liberálisra.
Kihagytál egy fontos tömeget, akik szavaztak a Fideszre:
kisebbik rosszat" választókat.
Ha megfigyeled a nemzeti összemerték baloldali kormányok ideje alatt nőtt, az embereknél lévő pénz (nem az értéke, csak az összege) meg fidesz kormány alatt nőtt. Mindkettő máshogy jelentett gyarapodást.
A tisztességes és keresztény szavak Lölő bácsinál megállnak. Nála tisztességesebb és keresztényibb ember nincs ma magyaroknál.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!