Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Ha pártalapító lennél, és...

Ha pártalapító lennél, és elnyernéd a szavazók bizalmát?

Figyelt kérdés

...kijelőlnél magadnak egy strómant?

Mi a garancia, hogy te nem mutyiznál?

1. Alkalom szüli a tolvajt.

2. A hatalom megront.

2018. nov. 25. 15:08
 1/7 anonim ***** válasza:
Ismerem magam. Vagyok olyan, hogy nem lopnék, de nem valószínű, hogy valaha is pártalapító lennék, mert nem vagyok vezéregyéniség. Hagyom, hogy elnyomjanak, sosem álltam ki magamért normálisan. Kb. olyan butuska jólnevelt gondolkodásom van, mint Micimackónak. Sokáig észre sem vettem magamon, hogy milyen is vagyok. De valószínű utálnának az emberek, mert az olyanokat mint én, mindig utálják, már a suliban is. Az emberek úgy vannak vele, hogy inkább legyen egy erős vezéregyéniség a kormány élén, aki akár lop is, mint egy szerencsétlen bamba, aki nem lop, és jólnevelt. Az nem érdekli őket, hogy melyik irányítja jobban az országot, az érdekli őket, hogy olyan legyen a vezet, aki szimpatikus számukra. Az emberek szeretik, ha egy diktátor a vezető. Sok idő lelt el, amíg erre rájöttem.
2018. nov. 25. 16:26
 2/7 anonim ***** válasza:

Mivel életemben egy irányíthatatlan forrófejű seggdugasz voltam, esélyét látom annak, hogy leszarnám a politikai hagyományokat. Engem nem igazán hozna lázba a vélemény, a romboló kritika, a hatalom, vagy a pénz. Mert mindent ahogy van, az egész világot le tudom szarni. Egy döntés megváltoztatni a hozzáállásom nem több. Másrészt lenne örök élet, EGYház, és vidámság. Teljesen más rendszert alkotnék. A pénzt pénzre költeném vagyis nem stadionra. A felelősség... Hát igen erre szerintem alkalmaznék egy embert mert hajlamos vagyok elfelejteni. Jó ha valaki mindig emlékeztet. Az sem baj ez a valaki egy szép szingli nő, olyan legjobb barát féle tudjátok. Biztos javulna a memóriám. Strómanom nem lenne. Nem kell sok pénz csak annyi, hogy meglegyek. Inkább egy nő kéne aki leköt. Nem lenne szükségem vigyázókra mert szeretnének. Nem önfejűen hoznék döntéseket és semmit sem módosítanék amit nem szavaztak volna meg 70%-os többséggel. (A Magyarországon elők szavazatára gondolok) Na ilyen lennék. Lenne fejlesztés, fejlődés, béke és vidámság.

Viszont fiatal is vagyok még és soha nem mennék politikai pályára. Mi értelme van? Nem kell hozzá semmi.

Inkább maradok egyszerű ahogy vagyok. Köszi a kérdést! És te hogy vagy?

2018. nov. 25. 16:35
 3/7 anonim ***** válasza:
De nem unod még a trollkodás?
2018. nov. 25. 16:43
 4/7 A kérdező kommentje:
Természetesen az út elején még tisza szándék él a pártalapítóban, csak mikor kormányra kerül onnan minden más lesz.
2018. nov. 25. 17:30
 5/7 anonim ***** válasza:
Ez a veszély engem nem fenyeget. :D de nem hinném, hogy bármit máshogy gondolnék a körülmények változása miatt.
2018. nov. 25. 17:55
 6/7 anonim ***** válasza:
100%
Lopnék, de nekem nincsenek barátaim. Szóval a barátaimnak nem lopnék semmit és így összességében sokkal jobban járna velem mindenki.
2018. nov. 25. 19:14
 7/7 A kérdező kommentje:
#6 Egy őszinte ember!
2018. nov. 25. 22:16

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!