Ha pártalapító lennél, és elnyernéd a szavazók bizalmát?
...kijelőlnél magadnak egy strómant?
Mi a garancia, hogy te nem mutyiznál?
1. Alkalom szüli a tolvajt.
2. A hatalom megront.
Mivel életemben egy irányíthatatlan forrófejű seggdugasz voltam, esélyét látom annak, hogy leszarnám a politikai hagyományokat. Engem nem igazán hozna lázba a vélemény, a romboló kritika, a hatalom, vagy a pénz. Mert mindent ahogy van, az egész világot le tudom szarni. Egy döntés megváltoztatni a hozzáállásom nem több. Másrészt lenne örök élet, EGYház, és vidámság. Teljesen más rendszert alkotnék. A pénzt pénzre költeném vagyis nem stadionra. A felelősség... Hát igen erre szerintem alkalmaznék egy embert mert hajlamos vagyok elfelejteni. Jó ha valaki mindig emlékeztet. Az sem baj ez a valaki egy szép szingli nő, olyan legjobb barát féle tudjátok. Biztos javulna a memóriám. Strómanom nem lenne. Nem kell sok pénz csak annyi, hogy meglegyek. Inkább egy nő kéne aki leköt. Nem lenne szükségem vigyázókra mert szeretnének. Nem önfejűen hoznék döntéseket és semmit sem módosítanék amit nem szavaztak volna meg 70%-os többséggel. (A Magyarországon elők szavazatára gondolok) Na ilyen lennék. Lenne fejlesztés, fejlődés, béke és vidámság.
Viszont fiatal is vagyok még és soha nem mennék politikai pályára. Mi értelme van? Nem kell hozzá semmi.
Inkább maradok egyszerű ahogy vagyok. Köszi a kérdést! És te hogy vagy?
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!