Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Támogatnátok egy olyan pártot...

Támogatnátok egy olyan pártot aki a bevándorlást támogatná?

Figyelt kérdés
Kvóta elfogadása, bevándorlók támogatása a Görög módszer szerint feltöltött bankkártyákkal bizonyos limitig, havi juttatások , lakhatási támogatás.
2019. márc. 24. 14:22
1 2 3 4 5 6 7 8 9
 71/81 anonim ***** válasza:
31%

"Naiv vagy. Nem olvastad el nemzetbiztonsági szakértők véleményét a dologról, nem akarod észre venni, nem akarsz tudomást venni róla, mert a Fidesz csinálja. Ha Gyurcsótány csinálá már hőbörögnél, hogy oroszbérenc."

Mindenre ami orosz befektetés rálehet húzni hogy rossz! Nem hőbörögnék ne keverd a szezont a fazonnal!

2019. márc. 25. 12:15
 72/81 anonim ***** válasza:
74%

"Végig ugyanezt mondtam, csak nem mentem bele a részletekbe. Ettől az illegális illegális marad."

Nem, kezdettől tagadtad hogy az illegális migráns fogalma egyezik ezzel a definícióval! Butának lenni egy dolog, de hazugnak és gerinctelennek egy másik tipusú szégyen, a topik visszaolvasható.

"Az illegálisan be érkezett migránsok, nem dolgozni jönnek, hanem felveszik a segélyt és elélnek vele." Ezt te írtad és ez kőkeményen ellentétes az illegális migráns egzakt definíciójával. "Azok a menekülők, akik nem kerülnek a hivatalok látókörébe, de tartósan, letelepedési szándékkal tartózkodnak Magyarországon, az illegális bevándorlók bővebb csoportjába tartoznak." Megszégyenültél a butaságoddal de a gerinctelenséggel nem kellett volna, gratulálok az újabb mélységekhez amibe süllyeszted saját magad.

2019. márc. 25. 12:21
 73/81 anonim ***** válasza:
31%

"illegális migráns fogalma egyezik ezzel a definícióval"

Az illegális migráns fogalma nem egyezik ezzel a definícióval elmondtam mért!

2019. márc. 25. 12:23
 74/81 anonim ***** válasza:
62%
72-es hagyd, ő jobban tudja mi az, mint a demográfiai fogalomtár.
2019. márc. 25. 12:25
 75/81 anonim ***** válasza:
31%

"72-es hagyd, ő jobban tudja mi az, mint a demográfiai fogalomtár."

Nem mondtam hogy jobban tudom, de akkor is illegális migránsok maradnak akikről beszél. Elmondtam miért.

2019. márc. 25. 12:28
 76/81 anonim ***** válasza:
60%
Hát jó, akkor gondolom ezek szerint az emberiség lexikális tudásának összességét és az összes tudományos tézisünket dobhatjuk a fenébe ha egyszer Pikk ász fideszhű nézeteivel nem pászolnak, megértettem. :D
2019. márc. 25. 12:33
 77/81 anonim ***** válasza:
62%

Nekem az tetszik ahogy kitalál új dolgokat, meg bővíti :D

"illegális bevándorlók bővebb csoportja" már ilyen is van, mert sarokba szorul, így muszáj a definíciót kicsit bővíteni :D Haláli komolyan.

2019. márc. 25. 12:37
 78/81 anonim ***** válasza:
36%

"Hát jó, akkor gondolom ezek szerint az emberiség lexikális tudásának összességét és az összes tudományos tézisünket dobhatjuk a fenébe ha egyszer Pikk ász fideszhű nézeteivel nem pászolnak, megértettem. :D"

Én ezt nem mondtam én csak azt mondtam hogy: "Igen csak itt az a bökkenő, hogy nem vagyunk kötelesek befogadni őket. A letelepedést pedig kérni kell. Tehát nem vagyunk kötelesek befogadni őket, de nehéz lenne őket kiutasítani mert háborús helyről érkeztek. Ezért van szükség a kerítésre, amely hatását senki sem vonja kétségbe, mert alig jönnek erre mióta megvan!" Tehát ugyanolyan illegálisak maradnak, mint ahogy eddig is beszéltem rólunk előtte is.

2019. márc. 25. 12:38
 79/81 anonim ***** válasza:
66%

"Ezért van szükség a kerítésre, amely hatását senki sem vonja kétségbe, mert alig jönnek erre mióta megvan!"

Erről ez jutott eszembe:

[link]

:DDD

2019. márc. 25. 12:45
 80/81 anonim ***** válasza:
34%
Pedig ez a kerítés miatt jönnek jelenleg kevesebben Magyarország felé a migránsok, míg erre volt az egyik fő útvonaluk!
2019. márc. 25. 12:47
1 2 3 4 5 6 7 8 9

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!