Támogatnátok egy olyan pártot aki a bevándorlást támogatná?
"Mit tapasztaltál a bőrödön? :-)"
Pályafutásom során sok mindent láttam, átéltem. Megtapasztaltam mit csinálnak az illegális migránsok egyes helyeken például.
"Csak az illegális migránsok? A legálisak nem?"
De és nagy a különbség!
"Pl. a mostani busznyi gyereket felgyújtani akaró olasz állampolgár szenegáli csávó is biztosan illegálisan volt buszsofőr meg olasz állampolgár."
Egyes illegális migránsok mentásításába, ez sokkal elfogadottabb mint másokéba! :))
Tehát előbb fog egy olyan menekült akiről én beszélek ilyet csinálni, mint egy normális ember.
"Van valami statisztika erre, hogy az illegális migrik gonoszabbak mint a nem illegálisak? :) Vagy ezt is a nagy élettapasztalatod mondja?"
Elég csak megnézni hogy egyes országokban mennyivel romlott a közbiztonság, az eddigi szintekhez képest, mióta befogadták a migránsokat.
Meg alapból ha értesz az ilyen dolgokhoz, tudod hogy sokkal agresszívabb mentálitásúak mint mi.
"A szenegáli migráns akkor gonoszabb, és előbb fog problémát okozni, mint egy orosz kém, aki egy legálisan beengedett bankon keresztül jön, teljes diplomáciai mentességet élvezve, és mindenféle állami felügyelet nélkül."
Ő fogja hasba szúrni a gyereked, mint ahogyan az a balkánon is, azon belül is Szerbiában történt egy iskolánál? A hírek ezt nem közölték, viszont az emberek mind tudnak róla!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!