Támogatnátok egy olyan pártot aki a bevándorlást támogatná?
Bizonygatod tovább, hogy nem érted mit jelent az illegális migráns. :D
Attól, hogy nincs papírja még nem illegális migráns, csak ha beszökik egy országba. Papírok nélkül is kérhet menedéket, legfeljebb elutasítják, nem illegális dolog. Nem érted az egészet.
"Bizonygatod tovább, hogy nem érted mit jelent az illegális migráns. :D
Attól, hogy nincs papírja még nem illegális migráns, csak ha beszökik egy országba. Papírok nélkül is kérhet menedéket, legfeljebb elutasítják, nem illegális dolog. Nem érted az egészet."
Elmondtam neked szépen hogy illegálisan lépnek át határokat, és úgy "legalizálják" őket hogy mindenféle papírt osztanak nekik. Ahonnan jöttek ott háború van, ők papírok nélkül jöttek így nehéz azt bebizonyítani az e akinek vallja magát! Ezek az én szememben ugyanúgy illegálisak, akiket mivel háborús országból jöttek nem lehet kiutasítani.
"Elmondtam neked szépen...."
Ez aranyos! Csak az a baj, hogy az ostobaság szépen mondva is ugyanaz az ostobaság marad! :D
"Ez aranyos! Csak az a baj, hogy az ostobaság szépen mondva is ugyanaz az ostobaság marad! :D"
Az az ostobaság amit te itt összehordtál! :D
"Igen, mondogasd csak ezt magadnak ha ez megnyugtató a számodra. Talán még a valóság is meghajlik egyszer a kedvedért és az illegális migráció fogalma megváltozik és azt jelenti majd amit te szeretnél, hogy jelentsen, csak hogy igazolhasd a Fidesz hazugságait. ;)"
Inkább csak te keresed a saját igazad! Ugyanazokat a hazugságokat hallom vissza tőled, amit a 444 színvonalon működő helyek mondanak. :))
"Miből gondolod, hogy te értelmezed jól a dolgot és nem más?"
Mert tapasztaltam a bőrömön a dolgokat!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!