Támogatnátok egy olyan pártot aki a bevándorlást támogatná?
"Az orosz kém pedig bomlasztani fog, és ország szinten sokkal de sokkal gázabb lesz mint egy hasbaszúrt ember. Mellesleg nem kellenek migránsok ide, semmilyenek, menj be a Népszínház utcába, ott vannak a mi migránsaink, akik nagyobb valószínűséggel szúrnak seggbe."
Nem mert ők befektettek, és a gazdaság hasznára lesznek így.
"Na ez a hazaárulás. Amikor tapsol valaki ehhez..."
Nem tapsolok, de viszont miért lenne hazaárulás?
"Ugyanazokat a hazugságokat hallom vissza tőled, amit a 444 színvonalon működő helyek mondanak."
Nem, amit tőlem hallasz azt a demográfiai fogalomtár támasztja alá precízen, pontosan:
"Azok a menekülők, akik nem kerülnek a hivatalok látókörébe, de tartósan, letelepedési szándékkal tartózkodnak Magyarországon, az illegális bevándorlók bővebb csoportjába tartoznak." [link]
Csak a te nagy bajod az, hogy ha ez igaz, akkor a te elméleted a Fideszről sehogy nem fog stimmelni, én ezt értem. Egyre szenesebbre égeted magad, amit te itt előadsz az a nettó butaság kategória, majd linkelem ezt a topikot, ha egy fideszes intelligenciájára akarok példát mutatni valakinek.
"Nem, amit tőlem hallasz azt a demográfiai fogalomtár támasztja alá precízen, pontosan:
"Azok a menekülők, akik nem kerülnek a hivatalok látókörébe, de tartósan, letelepedési szándékkal tartózkodnak Magyarországon, az illegális bevándorlók bővebb csoportjába tartoznak." [link]
Csak a te nagy bajod az, hogy ha ez igaz, akkor a te elméleted a Fideszről sehogy nem fog stimmelni, én ezt értem. Egyre szenesebbre égeted magad, amit te itt előadsz az a nettó butaság kategória, majd linkelem ezt a topikot, ha egy fideszes intelligenciájára akarok példát mutatni valakinek."
Igen csak itt az a bökkenő, hogy nem vagyunk kötelesek befogadni őket. A letelepedést pedig kérni kell. Tehát nem vagyunk kötelesek befogadni őket, de nehéz lenne őket kiutasítani mert háborús helyről érkeztek. Ezért van szükség a kerítésre, amely hatását senki sem vonja kétségbe, mert alig jönnek erre mióta megvan!
"Így is van, az illegális migráns definícióját addig magyarázgatod körbe karikába magadnak míg nem kezd el hasonlítani arra ami stimmel a te fideszes elméleteddel. :DDD"
Végig ugyanezt mondtam, csak nem mentem bele a részletekbe. Ettől az illegális illegális marad.
"Csak mert befektettek? Istenem..."
Naiv vagy. Nem olvastad el nemzetbiztonsági szakértők véleményét a dologról, nem akarod észre venni, nem akarsz tudomást venni róla, mert a Fidesz csinálja. Ha Gyurcsótány csinálá már hőbörögnél, hogy oroszbérenc.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!