Mit szóltok ahhoz, hogy ki kell akasztani a Nemzeti Együttműködési Nyilatkozatot a középületekben?
2010. júl. 2. 21:43
22/27 anonim válasza:
Valószínűleg nem lesz semi foganatja, azonkívül, hogy Orbán még nagyobb hülyét csinál magából! Az lesz a vége, hogy a Jobbik fog 2/3-al nyerni! Nem lepődnék meg...
23/27 anonim válasza:
Mióta válaszoltam, azóta gondolkodtam.Lehet hogy orbán a kádáristákat akarja ilyen akciókkal megnyerni ? :D
24/27 anonim válasza:
20.45: Tévedsz, ahogy írtam korábban ilyesmi a Kádár-korban már egyáltalán nem volt. Talán a rákosistákra gondoltál, de azokból már nagyon kevés lehet.
25/27 anonim válasza:
Kiraktam a kerti budiba az "Ave Cezar Vavan" tábla mellé.
26/27 anonim válasza:
Mar kiegeszítettek azal,hogy Orban kepe legyen lgfelül!
27/27 anonim válasza:
Baromság !!! Akkor már inkább a Kisdobosok 12 pontja :) vagy esetleg a 10 parancsolat ?? És arról ki beszél hogy "Mit kíván a msagyar nemzet" ?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!