Mit szóltok ahhoz, hogy ki kell akasztani a Nemzeti Együttműködési Nyilatkozatot a középületekben?
Apaaaa...kezdőőőődik!!!
Csak rosszabb ne legyen!
Soha nem hittem a misztikus dolgokban. Mostanában viszont napról-napra jobban hiszem,hogy csak átaludtam 55-60 évet és újra 17 éves vagyok,és a Rákosi-korszakban élek.
Akkor hallottam naponta,hogy mit akar a nép! Hogy miénk az ország,magunknak építjük,szeretve tisztelt vezérünk, Rákosi apánkkal az élen.
Most már csak az hiányzik,hogy a Nyialtkozat mellé Orbán-vezér és Schnitt képét is a falra akasszuk. Ja és,ha meghalljuk bárhol a neveiket,felállva ,hangosan tapsolva éltessük szeretett vezéreinket.
Várom,hogy Orbán újra rendeljen festményt a kormányáról,hogy kitehesse az Országházban örök mementóúl.
Bár kétlem,hogy lenne festő,aki ne kérné el előre a pénzt érte! Vajon az előző kormányáról készült képért a festő megkapta-e már a 20 millió forintját?
Alalkulóban az egypártrendszer újra,és még rosszabb,mint a Kádár-éra volt.
"A XXI. század elsô évtizedének végén, negyvenhat év megszállás, diktatúra és az
átmenet két zavaros évtizede után Magyarország visszaszerezte az önrendelkezés jogát
és képességét."
Muhahahahha... ez de messze lesz még.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!