Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Mit szóltok ahhoz, hogy ki...

Mit szóltok ahhoz, hogy ki kell akasztani a Nemzeti Együttműködési Nyilatkozatot a középületekben?

Figyelt kérdés
[link]
2010. júl. 2. 21:43
1 2 3
 11/27 anonim ***** válasza:
50%

"Gyújtózsinóros trotilt már használtam."

Beveszlek! Már csak egy erdei búvóhely kell, egy jó név, meg egy jó imidzs! "Demokratikus felszabadítási mozgalom"?

Olyan Tito partizánjai, vagy olyan Vörös Hadsereg Frakció esetleg IRA stílusban nyomuljunk? Beszélnünk kéne Kozsóval, hogy építse fel az imidzsünket.

2010. júl. 2. 22:33
 12/27 anonim ***** válasza:
100%
valószínűleg már nyomtatják könyvként is, hogy honvédeink a szívük felett hordhassák, akár Mao a idézeteit gyűjtő kis piros füzetet
2010. júl. 2. 22:41
 13/27 anonim ***** válasza:
100%

Kinyomtattam és kiraktam a hűtőre. Gyönyörűen harmonizál a környezettel... Szerintem az iskolákba is ki kéne függeszteni, rögtön a címer mellé.

Talán legközelebb Schmitt vagy Orbán fejszerkezetét fogjuk viszontlátni.

Komolyabban szólva: máris az első mondatra kistányérnyi szemekkel meredtem, aztán megnéztem, mekkora a repedés a plafonon.

2010. júl. 3. 02:41
 14/27 anonim ***** válasza:
95%
Ilyenkor a sok átvert fidesz szavazó nagyon hallgat:)
2010. júl. 3. 03:14
 15/27 anonim ***** válasza:
100%
Tádzsikisztán!
2010. júl. 3. 09:33
 16/27 anonim ***** válasza:
81%

Ez egy kabaré.A következő az lesz hogy ki kell függeszteni orbán arcképét az iskolákban ?

[link]

És most hol vannak a hívők ? Hogy tobzódunk mi itt "szocik"

2010. júl. 3. 11:06
 17/27 anonim ***** válasza:
100%
11:06-os, kérsz a vörös csillagos tortámból? komolyan fontolgatom, hogy rendelek egyet. [az a baj, hogy hajnali három óta, hogy megláttam ezt a hírt, ráz a nemtommi, nem sírás, nem nevetés - csak sziszegek, és folyton ironizálok. az arcképet egyébként jó volna bevezetni, Fábry meg reklámozhatna a "topsopban" valami tisztogatási szettet.]
2010. júl. 3. 11:16
 18/27 anonim ***** válasza:
85%

"hogy megláttam ezt a hírt, ráz a nemtommi, nem sírás, nem nevetés - "

Biztos a csengőfrász lesz.

2010. júl. 3. 12:34
 19/27 anonim ***** válasza:
93%
Nem tudom elkepzelni,hogy milyen rakomany lehet ezeknek a fejükbe,agyvelő helyett?!Eljen Rakosi,ha mar itt tartunk,csak azt nem tudom ő mit csinalt!
2010. júl. 3. 12:57
 20/27 anonim ***** válasza:
93%
Még egy megfontolandó javaslat: Láttam valamelyik közép-ázsiai ország (azt hiszem, Azerbajdzsán) állami tv-jében, hogy a nemzeti zászló az elnök képével kis logóként állandóan látható a képernyő felső sarkában.
2010. júl. 3. 13:19
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!