Tényleg ez a legfontosabb? Amikor ekkora sz@rban van az ország, akkor tényleg az a legfontosabb hogy "együttmüködési nyilatkozat" lógjon minden hivatalban milliókért, vagy hogy módosítsák az Alkotmányt ami jópár évig jó volt. Vagy a média törvényt?
Nincs lakáshitelem, de már a rezsit sem tudom fizetni lassan, és nem azért mert lumpolok. Becsületesen dolgozom a semmiért, és nem látok semmi előrelépést, sőt visszafelé haladunk.
De tudod bár tapsoltam volna el a pénzt, és inkább vettem volna hitelre lakást, akkor most engem sajnálnának én meg röhögnék a képükbe.
Akinek kevesebb lett a fizetése azokon ki segít ???
Én meg arra emlékszem, hogy azt mondták, majd a radikális nagyarányú adócsökkentéssel talpraáll az ország gazdasága. Hát a radikális megvolt, csak éppen nem a közembernek lett jobb, hanem saját maguknak, ugyebár Orbánnak 400ezerrrel több lett a havi fizetése.
Hülyítenek egyfolytában, az emberek meg beveszik, mert gondolkozni fárasztó dolog. Mondjuk megértem, amennyi bajuk van az embereknek, de ez azért mégis csak túlzás.
ma 14:44!
Figyelj! Az alkotmány nem törvénykönyv, hanem sokkal inkább egy nyilatkozat, melyben tisztáznak néhány tisztséget, az ország jogállását, és identitását... Semmi baj nem volt a régivel sem... Egyáltalán nem vagyok büszke, arra hogy hazánk alkotmányát egy megalomániás önjelölt kiskirály írja át a saját kénye-kedve szerint, úgy hogy valamit is érő ellenzék ne korlátozza...
Én csak annyit változtatnék rajta, hogy puszán egy 2/3-dal rendelkező kormánypárt/koalíció az ellenzék legalább 50%+1 fős támogatottsága nélkül ne lehessen változtatni...
Igazából az a baj, hogy nekünk soha semmi nem jó. Egyik kollégámnak a gyerekkedvezmény miatt emelkedett a nettója 8 ezerrel. De teljesen fel van háborodva, mert ezáltal nem fog a gyereke ingyen tankönyvet kapni.
Egy másik kollégám fel volt háborodva a 2002-es választások után, merthogy megint hazudott Orbán, mert azt ígérte, 100 ezer lesz a minimálbér. Próbáltam neki jelezni, hogy de Gyurcsány lett a miniszterelnök, mire csak annyit kérdezett: na és?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!