Miért várja el sok orvos Magyarországon a hálapénzt?
Figyelt kérdés
Már a kormányzatnak sem tetszik és valóban inkább azok az orvosok kapják, akik nincsenek rászorulva. Nem helyes h pénzért valaki elsőbbséget élvez a másikkal szemben.
2019. márc. 7. 15:00
1/18 anonim válasza:
Talán azért, mert szeretik a pénzt.
2/18 anonim válasza:
Mert ez itt a balkán, itt ilyen szar az egészségügy. Meg ahogy mondod, azok az orvosok kapják, akik egyébként is gazdagok. Van egy vastag rétege az orvosoknak akik kifejezetten szegények, és vannak az orvosbárók iszonyú sok hálapénzzel. Erre az országra egyébként is jellemző, hogy minden pénz kevés ember kezében összpontosul, és így a legtöbb ember csóró. Ez egy ilyen hely amúgy is.
3/18 anonim válasza:
10-ből 1 orvos aki nem a pénzre megy rá...
5/18 anonim válasza:
Sok ilyen orvosbáró van, akit úgy kitömnek hálapénzzel, hogy egy nyugati orvos megirigyelné. Van egy bőrgyógyász, önk. képviselő a városunkban, akinek a tavalyi évben 1,2 milliárddal(!) nőtt a vagyona, miközben az össz fizetése nem éri el az egymillió forintot.
6/18 anonim válasza:
Mert büdös a szájuk és kell pénz tictacra
7/18 anonim válasza:
Mert potyalesők. Én mondjuk mindet úgy vágnám ki az országból, hogy a lábuk nem érné a fődet.
8/18 anonim válasza:
Ha eleve felkínálja ne kik boldog-boldogtalan... Mit várunk. "Könnyű Katót táncba vinni, ha van kedve rája, de biza Kalit nem volt könnyű, csak ha az a szörnyeteg megengedte."
9/18 mindentudó99 válasza:
Én is szoktam adni. Nem akarok hónapokat várni egy vizsgálatra hátha addig felfordulok. Ennyi.
10/18 anonim válasza:
Én se turkálnék a belei közt senkinek havi 200 nettóért. Inkább az orvosokat kéne megfizetni megfelelően, nem a kormányszóvivő, államtitkár, vő, csicska, Mészáros stb....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!