Miért baj az valaki szereti ha van egy országnak erős vezetöje?
Figyelt kérdés
Régen Orbánt hősnek nevezték volna, s mártele lenne a szobrával az ország, most viszont csak ócsároljuk? De mivel rosszabb ő mint mondjuk Mátyás, aki ugyanúgy szórta a pénzt olyasmire ami az ő ízlésének kedvezett? Orbán a stadinokat támogatja,na és? Akkor is egy hatalmas ember, aki ennyiszer győzni tud és igy talpraállít egy országot. Szerintem szobrot érdemelne. Nekem ő a példaképem.2019. márc. 7. 13:09
31/41 LazyJones válasza:
Asszony szereti, ha erősen meghát, mégsem akarja másra ráerőltetni. Jó lenne, ha a vezetőségre is ez lenne igaz.
32/41 anonim válasza:
No itt van már a napinyalóka!:)
33/41 anonim válasza:
Ő a példaképed, te szerencsétlen?
Mehetsz vele Grazba.
34/41 A kérdező kommentje:
Grazba? Miért Orbán is eljön velem meglátogatni az iskolát ahol a másik hős, Hitler tanult? De jóó
2019. márc. 7. 15:24
35/41 A kérdező kommentje:
Amúgy nem vagyok szerencsétlen. Nyertem mar félmilliót a lottón.
2019. márc. 7. 15:24
36/41 anonim válasza:
És a kérdés megy tovább annak ellenére, hogy a kérdező maga is beismerte, hogy provokáció, kamu az egész....
37/41 anonim válasza:
Orbán se nem bátor, se nem becsületes, se nem hős!
Egy 80 éves embertől összefossa magát, hazudik mint a sebesült katona, és lop mint egy szarkacsapat!
38/41 A kérdező kommentje:
A kérdés nem kamu. És nem is provokàció. Csak kiváncsi vagyok mit mondanak az emebrek ha vaalkinek orbán a példaképe. És mivel nem táltam ilyen embert úgy döntöttem nekem lesz a példaképem. Mi ebben a provokáció és a kamu? Ezzel is válaszra kváncsi egs kérdező, csak sajátos módon.
2019. márc. 7. 15:30
39/41 anonim válasza:
Felőlem az a példaképed, akit akarsz és azt gondolsz róla amit akarsz. Lehetne akár a spagetti szörny istenség is, nekem mindegy. Csak ne akarj arra rábeszélni, hogy nekem is ugyanaz legyen a példaképem, mint neked.
A példakép ilyen bensőséges dolog. Köszönjük, hogy kitártad számunkra a lelked mélyét, de most már zárd be gyorsan.
40/41 anonim válasza:
Setét lelkületű ez a kérdező - nem is kicsit!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!