Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Miért baj az valaki szereti...

Miért baj az valaki szereti ha van egy országnak erős vezetöje?

Figyelt kérdés
Régen Orbánt hősnek nevezték volna, s mártele lenne a szobrával az ország, most viszont csak ócsároljuk? De mivel rosszabb ő mint mondjuk Mátyás, aki ugyanúgy szórta a pénzt olyasmire ami az ő ízlésének kedvezett? Orbán a stadinokat támogatja,na és? Akkor is egy hatalmas ember, aki ennyiszer győzni tud és igy talpraállít egy országot. Szerintem szobrot érdemelne. Nekem ő a példaképem.

2019. márc. 7. 13:09
1 2 3 4 5
 21/41 anonim ***** válasza:
100%
Dont Feed the Troll!
2019. márc. 7. 13:46
 22/41 anonim ***** válasza:
100%
21: Nem etetjük, akkor fogja kiír megint egy új kérdést. A Gyakori trolljai nem szokványos trollok, a troll szabályok nem működnek ezeknél.
2019. márc. 7. 13:49
 23/41 A kérdező kommentje:
Na én nem vagyok troll. Azok csúnyák..én pedig egy szép herceg vagyok, egy szépséges kéklovú fehérszemű elf herceg.
2019. márc. 7. 13:50
 24/41 anonim ***** válasza:
100%

"...az erős ember nem korrupt és nem csal. S mivel ezeket Orbán sem teszi így lehet ő is erős ember."

Nem hiszem el, hogy ezt komolyan tudod mondani. Tedd a szivedre a kezed!

2019. márc. 7. 13:51
 25/41 anonim ***** válasza:
100%
Ja annyira erős h kap egy kokit a fonokeitol és egyből változtatja a dolgokat xdxdxdxd lásd plakátok amiken juncker helyett timmermans lesz. Nem vetted meg észre h a nyugat és a kelet úgy jatszadozik velünk ahogy nem szégyelli? Kicsit hosszabb pórázon tartják Viktort mert kiszolgálja őket, de amit már túlzásnak éreznek, akkor rá koppintanak az orrara h azért ezt már nem kéne.
2019. márc. 7. 14:00
 26/41 A kérdező kommentje:
Pedig tényleg lop Orbán. Miért olyen hihetlen ez?
2019. márc. 7. 14:45
 27/41 A kérdező kommentje:
Fenébe elszóltam magam.
2019. márc. 7. 14:46
 28/41 A kérdező kommentje:
Azért lesz Timmermans mert igazbol eddig is o volt a gonosz nem Juncker. Csak ezt a kormany nem tudta. Mert Timmermans olyan ugyesen iranyitotra Junckert hogy tenyleg ugy tunt hogy Juncker a gonosz. Most viszont Juncker ontudatra ebredts zembeszallt Timmermansal es bekepofontot adott Orbannak.
2019. márc. 7. 14:48
 29/41 anonim ***** válasza:
100%

"Mert attól hogy valami 500 éve volt nem biztos hogy rossz."

A feudalizmus és az erőskezű vezető az konkrétan elég rossz.

2019. márc. 7. 14:55
 30/41 A kérdező kommentje:
Szerintem nem az.
2019. márc. 7. 14:57
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!