Ahogy a szocializmus összeomlott, mikor fog összeomlani a mai rendszer is?
Figyelt kérdés
A szocializmusban is kényszerítő eszközökkel próbálták elérni hogy dolgozzanak az emberek, meg most is. Csak a kényszerítő eszközök tárháza változott és erősebb lett. Ma például a magas lakás- és albérletárak, a magas rezsi készteti az embereket munkára. Ezért ez sem piacgazdaság hanem zsarolás és rabszolgaság. Így az emberek külföldre mennek, az itthon maradottak kevesen vállalnak gyereket. A rabszolga meg idő előtt tönkremegy vagy meghal. És hogyan tovább?2019. márc. 6. 12:33
11/15 anonim válasza:
"Ezt még elhiszem, de azt kevésbé hogy az őseid ellopott élete után még volt is kedved a munkáddal jót tenni az államért."
Te természetesen azt hiszel, vagy nem hiszel, amit akarsz!
Több arisztokrata maradt az országban, mint amennyi elment és nem azért dolgoztak, hogy "jót tegyenek az államnak", hanem azért, hogy családostól megéljenek, magyar földön.
Szemezgess:
És most itt is hagylak, mert dolgom van!
Minden jót!
12/15 anonim válasza:
5# Persze jó elvtársként akkor is lehetett jól élni. Nekem szūleim 90 után kezdtek normálisan élni. Pedig ma sem kapnak milliót.
13/15 anonim válasza:
Egyébként az idézet volt churchilltõl
14/15 anonim válasza:
ennél a mostani rendszernél tez vesebb kártékonyabb még nem volt sem a XX. sem a mostani nem tudom én mire föl egekig magasztalt XXI.-ben sem része ennek a szerencsétlen országnak. Ezért még csak a szocializmusban meg utána 10 évig tettek valamit
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!