Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Miért hívják Karácsony Gergőt...

Miért hívják Karácsony Gergőt sok helyen "karigerinek"? Szerintem ez sértő a leendő Főpolgármesterre nézve.

Figyelt kérdés
2019. márc. 1. 22:48
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
100%
De ő Harry Potter! Ezt vegye már észre mindenki!
2019. márc. 2. 04:53
 12/17 anonim ***** válasza:
100%
Orbánt gcinek nevezni szerintem sokkal durvább, az nem zavar? Engem igen. És ezt úgy mpndom, hogy sokáig ellenzeki voltam, de miota ide sullyedtunk azota mar ugyanolyan szanalmasnak tartom azokat is akiket egykor még tamogattam volna, mknt a fideszt. Egyre inkabb csak a buta embereknek szól a politija.
2019. márc. 2. 07:16
 13/17 anonim ***** válasza:
100%
Gyurcsányt is hívták Fletónak, Medgyessyt meg Megyónak, nem is beszélve Orbán eposzi jelzőjéről. Közszereplőnek lenni ezzel jár.
2019. márc. 2. 10:55
 14/17 A kérdező kommentje:
Orban egy g ez nem is kerdes. O kierdemelte.
2019. márc. 2. 11:17
 15/17 anonim ***** válasza:
Kunhalmi Ágnest is Ágicának, meg szomikának becézik a neten egy múltkori nyilatkozata miatt. Mi ebben a sértő, szerintem vicces, ha van egy csepp humorérzékük a politikusoknak, akkor nem érzik sértőnek. Az hogy "Orbán egy g..." az viszont alpári, és bunkóság.
2019. júl. 8. 21:41
 16/17 anonim ***** válasza:
Nekem meg KariGe*ci 😂😂
2019. okt. 15. 11:55
 17/17 anonim ***** válasza:
De jól megjósoltad hogy ő nyeri a választást. A lottószámokat is tudod 7 hónappal előre?
2019. okt. 22. 22:23
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!