Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » A leendő NEM-mel szavazók...

A leendő NEM-mel szavazók tényleg azt hiszik, hogy úgymond szükség van rájuk?

Figyelt kérdés

Most is olvastam egy ilyen választ, hogy a népszavazás nem a jelenről, hanem a jövőben érkező bevándorlókról szól, és ezért fontos. Miért hiszik a nem-esek, hogy bárkinek szüksége lenne rájuk vagy helyesebben a szavazatukra?

A magyar országgyűlést ilyen kérdésekben most sem lehet megkerülni, az EU nem egy szuperhatalom, ami ránk erőszakolhatja a betelepítést, ha a parlament azt mondja, hogy nem, akkor nem lesz betelepítés függetlenül a népszavazás eredményétől, a Fidesz és a Jobbik nyíltan kvóta ellenes párt, egyótt bőven van elég képviselőjük egy alkotmánymódosításra is, akkor mi szükség lenne a nem-mel szavazókra olyan nagyon.

Ne értsétek félre, én tisztában vagyok vele, hogy ez nem szól többről mint a fideszes táborépítgetésről meg a 2018-as választás főpróbájáról, de a sok nem mellett agitáló tudja egyáltalán, hogy egy senkit sem kötelező, súlytalan gittrágás igazából, amit olyan fontosnak tart, és ami nem még a magyar törvényhozást sem kötelezi semmire? Konkrétan a kormány még most sem mondta el, hogy mit fog csinálni a nem-ek győzelme után, mondjuk ez érthető, mivel valószínűleg semmit.

2016. okt. 1. 19:53
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:
50%

A népszavazás Brüsszelnek megy.

Na, Libsik most lehet leszavazni!

2016. okt. 1. 20:03
 2/17 A kérdező kommentje:
Őket meg aztán végképp nem kötelezi semmire, ezt ki se írtam külön a kérdésben, hiszen azt hittem evidens. Továbbá Magyarországnak ott is vannak képviselői, biztosa stb. aki elutasíthatja és ehhez nem kellene a népszavazás.
2016. okt. 1. 20:07
 3/17 anonim ***** válasza:
35%
Nem kötelezi semmire, de lesz papír, hogy x millió ember nem akar betelepítést.
2016. okt. 1. 20:14
 4/17 anonim ***** válasza:
0%
Hogy ne csak Gyurcsánytól informálódj: https://www.youtube.com/watch?v=qrLCaa5BErQ
2016. okt. 1. 20:15
 5/17 A kérdező kommentje:
Tehát te is tudod, hogy értelmetlen, de azért, hogy kivágd magad, bedobsz egy kontextustól független gyurcsányozást, meg egy egy Orbán-interjút. Valami egyéb valódi érv is van?
2016. okt. 1. 20:25
 6/17 anonim ***** válasza:
0%

Nem, nyugodtan élj a kis hitedben.

Maradj otthon, aki nem megy el, átadja a többieknek a döntés lehetőségét.

2016. okt. 1. 20:46
 7/17 A kérdező kommentje:
Te is nyugodtan élj a kis hitedben, hogy bármit is számít a holnapi szavazás, egy biztos, az újságírók, politológusok megélnek majd belőle pár hétig. Egyébként nem adok át senkinek semmit, döntésről itt nincs szó, dönteni valós kérdésben lehet, ez nem az.
2016. okt. 1. 20:54
 8/17 anonim ***** válasza:
Ok.
2016. okt. 1. 20:57
 9/17 anonim ***** válasza:
Hagyjad, a sok nagy hazafinak ez az egyetlen lehetősége az életében hogy kiélhesse a nagy hazafiságát. Ez megér nekik minden pénz, sajnos olyan problémák ellen sosem fognak lázadozni amit nem tesznek a szájukba.
2016. okt. 1. 21:00
 10/17 A kérdező kommentje:
De a hagyjuk rá mentalitás alapból rossz, épp ma beszélgettem egy masszívan fideszes taggal, aki konkrétan azt hitte, hogy ha a NEM-ek győznek, akkor majd, hogy megváltozik minden, aztán mikor rákérdeztem arra, amit fentebb írtam, hogy erről mit gondol, csak vonogatta a vállát. Tehát ő nem is tudja, hogy mi a jogköre az uniónak, az OGY-nek vagy hogy működik az EU-s törvényhozás, jó, hogy el lehet adni nekik, hogy majd a tollaikkal holnap megállítják a migránsokat.
2016. okt. 1. 21:15
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!