A leendő NEM-mel szavazók tényleg azt hiszik, hogy úgymond szükség van rájuk?
Most is olvastam egy ilyen választ, hogy a népszavazás nem a jelenről, hanem a jövőben érkező bevándorlókról szól, és ezért fontos. Miért hiszik a nem-esek, hogy bárkinek szüksége lenne rájuk vagy helyesebben a szavazatukra?
A magyar országgyűlést ilyen kérdésekben most sem lehet megkerülni, az EU nem egy szuperhatalom, ami ránk erőszakolhatja a betelepítést, ha a parlament azt mondja, hogy nem, akkor nem lesz betelepítés függetlenül a népszavazás eredményétől, a Fidesz és a Jobbik nyíltan kvóta ellenes párt, egyótt bőven van elég képviselőjük egy alkotmánymódosításra is, akkor mi szükség lenne a nem-mel szavazókra olyan nagyon.
Ne értsétek félre, én tisztában vagyok vele, hogy ez nem szól többről mint a fideszes táborépítgetésről meg a 2018-as választás főpróbájáról, de a sok nem mellett agitáló tudja egyáltalán, hogy egy senkit sem kötelező, súlytalan gittrágás igazából, amit olyan fontosnak tart, és ami nem még a magyar törvényhozást sem kötelezi semmire? Konkrétan a kormány még most sem mondta el, hogy mit fog csinálni a nem-ek győzelme után, mondjuk ez érthető, mivel valószínűleg semmit.
A népszavazás Brüsszelnek megy.
Na, Libsik most lehet leszavazni!
Nem, nyugodtan élj a kis hitedben.
Maradj otthon, aki nem megy el, átadja a többieknek a döntés lehetőségét.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!