A fidesz alatt miért vándorol el tömegesen a magyar, míg az MSZP idején sokkal kevesebben mentek?
Igen, akkor még lőttek a határon a zsákos emberek.
4# 2011 óta lehet jóval egyszerübben munkát vállalni pl. no.-ban.
Nem jöttek a zsákos emberek, még az mszp. ideje alatt jöttem el, magyar projektcég által, aztán ahogy akartam helyben munkát keresni 2010 végén 2011 elején, mindig megkérdezték, hogy van-e munkavállalásim, mondtam hogy nincs, de májustól nem kell majd. A válasz általában az volt, hogy "ööö akkor majd még jelentkezünk...".
Nem volt kedvük ezzel bajlódni, mert azt a munkaadó tudta megigényelni.
Dehogynem volt ekkora kereslet.... Érdekes csak a fidesz ideje alatt lett hirtelen kereslet és véletlenül sem azért mentek ki mert a fidesz gyakorlatilag elüldözte őket...
Elárulom édesapám már több mint 20 éve dolgozik Németországban építőiparban tehát már akkor is volt ám kereslet.... A német ipar mindig nagy volt és folyamatosan növekedett.... Nézd meg csak a német gazdaság mekkora. 4. a világon. Na meg a berlini fal leomlása után ugye az NDK volt területe is kiemelt figyelmet kapott...
Össze vissza beszélsz...
És a migransokkal is épp azt akarta Merkel h majd ők dolgoznak meg sok jó szakember lesz, mert folyamatosan igényli a gazdaság. Én értem pontosan mit akart és nem lehet hibáztatni azért mert így alakult. Csak ő mégis tudja mikor kell visszavonulni, itt orsós vezér önként nem fog sosem....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!