A jobbik azt mondja a 3. gyerektől a csp csak az adózóknak járjon. Miért nem lehet ezt az első gyerektől megtenni?
"Háát azért ez annyira nem egyértelmű. Adott egy család, ahol anyuka gyesen van a kicsivel, apuka dolgozik. Kirúgják. Nem elég, hogy a családfenntartó nem tudja fenntartani a családot, tetejébe még a csp-t is megvonják? Sajnos ma rengetegen válnak nem adózóvá, mivel elvesztik az állásuk, ez a szabály őket büntetné."
Nemhogy nem büntetné, sőt! A megmaradt sszegből még állami munkahelyeket is lehetne létesíteni, pl Önkormányzatok, Vízügyek, közterületesek nem irodai!!!!
Fizikai dolgozóinak számát kellene növelni.
""- Te már csak tudod..."
Igen, képzeld el, én már csak tudom.
A településen, ahol élek a cigányok és az elcigányosodott magyarok folyton a kocsmában lógnak és elverik élvezeti cikkekre azt a pénzt, amit elméletileg a gyerekükért kapnak azért, hogy tudjanak neki enni adni, ruházni és iskolába járatni.
Én mindenesetre úgy vettem észre, hogy ha ilyesmire van pénzük, akkor elég messze lehetnek a csúnya éhhaláltól.
"
Ez mifelénk is így megy, csak a sok korcs irodakukac hiszi hogy húde a gyerekre költik.
""Az bünteti a gyereket aki munkanélkülisége ellenére megszüli/megcsinálja."
- Ja, mert van olyan törvény, hogy családos emebr nem veszítheti el az állását.
"A családi pótlékból milyen körülmények között lehet nevelni már eleve?"
- Ezt kérdezem én is azoktól, akik váltig állítják, hogy bizonyos emebrek csak a családi pótlékért szülne gyereket, és abból milyen jól megélnek.
"
Előljáróban: Anyád redvás pi csáját te tudatlan paraszt!
Másodsorban: Nem azt állítják, hogy bizonyos emberek hanem hogy a büdös cigányok. És tutod mért állítják te korcs?
Mert a cigger beadja a kölkit államiba mondván nincs munkája és nem tudja nevelni, a hat kölköt. Nagynéni kiveszi és kap hat gyerek után dollárt. Ami 480ezer HUF.Ezután a szülő veszi ki a nagynéni kölkeit, és azok után meg ő kapja.
Végezetül: Nyomjam a nagyujjam a pi csádba.
"Ezer már lehetőség van arra, hogy ne érje meg megélhetési szülőnek lenni. Nem azon kellene még egyet rúgni, aki szeretne dolgozni, csak nem veszik fel sehová, mert mindehol elébe túródik valakinek a valakije.
"
Ilyen nem lenne ha a kölökdíjon spórolt összeget munkehelylétesítésre fordítanák. Nem villa építésre!!!
"Én most mondanám, hogy a cigányokat és az elcigányosodott magyarokat vágjuk munkatáborba, de ezzel az emberek 80%-a nem ért egyet. Akkor mégis mi legyen?"
A megoldás egyszerű: Az emberek 80%-át is munkatáborka kell vágni melléjük, hiszen akkor ezek is valami elkorcsosult fajok.
"Bár nem én tettem fel a kérdést, de "munkát nem találó" kitételt szerintem ne úgy értelmezd, hogy "van egy főiskolám, de csak irodistának vennének fel, nyaaaff" hanem hogy effektive zéró (nulla) (0) munkalehetőség van olyan távolságon belül, ahova még fizikailag lehetséges eljutni úgy, hogy egy év után nem kap szívrohamot."
Magyarországon belül nincs olyan munkahely ahová fizikailag képtelen lennél eljutni. Én Békésből, nyírbátorba jártam (208km) és még szívrohamot sem kaptam.
"Jobbik ezt eleve a cigány gyűlölete miatt akarja, ez egyértelműen rájuk irányul. Mint mindig minden a jobbiktól, hacsak épp nem a fideszesekre."
Magyarellenességed miatt halálra kellene ítélni, hisz ez Magyarország!
"Szoval a "cgany alkoholista" is erosen adozik, hogy a jatekgepbe dobott es ugyencsak megadoztatott "szerencsejatek ado"-rol ne is beszeljunk.
"
Aham, csak azt is nézd ki termeli a cigger által "befizetett" adót. Talán ő maga?
10:21: Csak azert, mert kb 1000 eve idejottunk, es szetcsaptuk az itt elo nepeket? :P Ha' hany ev utan lesz a lopott fold a ellopoe?
Gyk: amerika az amerikaiake, vagy a indianoke? Es izrael?
// Kicsit gyorsan osztogatnad te azt a halalbuntetest... //
10:17: Draga topictars, biztos vagy te abban hogy akkor annak a 20%-os kisebbsegnek van igaza?
( Raadasul, ki orizne a munkataborodat, ha 5x-os tulero lenne a bentlakok kozott... mondjuk, esetleg... Ha... Kivegeznenk oket? Akkor biztos jo lenne! ... Varjunkcsak, kedves topictars, nem vagy te veletlenul politikai ambiciokkal ellatott festomuvesz? )
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!