Melyik országban a legjobb az egészségügyi ellátás? Hová lenne érdemes költözni?
Figyelt kérdés
Figyelembe kell venni, hogy itt több eséllyel betegszik meg, vagy hal bele valamibe az ember, mint gyógyul meg, ezért már fiatalon célszerű a költözésen gondolkodni. Melyik ország lenne az, ahol a legjobb, legmodernebb orvosi ellátás van?2019. febr. 22. 20:25
1/11 anonim válasza:
Az ára nem számít, vagy ingyenesre gondoltál?
2/11 anonim válasza:
Svájcban biztos jó az ellátás, igaz ezért ki is csengetsz havonta 70-100 000 Forintnyi frankot havonta, saját zsebből. :D
3/11 A kérdező kommentje:
Az ára nem számít. Komolyan.
2019. febr. 22. 20:31
4/11 anonim válasza:
Svájc,Ausztria, de ha van elég lóvé, Magyarországon is van luxuskórház..
5/11 anonim válasza:
A Távol-Keleten és az USA-ban van pár ultramodern kórház, de ezekben tíz-százmilliós nagyságrendben történnek a kezelések.
6/11 anonim válasza:
Ha már hokistadionokhoz tapsikolunk, biztosan rendben van náluknk is az egészségügy. Maradj csak itthon nyugostan!
7/11 anonim válasza:
Miután jártam már többször külföldön és az egészségügyhöz is volt szerencsém, hát nem tudom, engem a kórház csilivilisége önmagában nem hat meg, nekem az orvos tudása a fontos. És ebben Mo-on kimondottan jók a tapasztalataim - hálapénz nélkül!).
8/11 A kérdező kommentje:
Fél óra alatt érnek ki a mentők emberi mulasztás miatt,
Politikai okok miatt (Káslerpatkány) halnak meg emberek, mert nincsenek orvosok,
Omladozó kórházi épületek,
Hatalmas orvoshiány
Igen, tényleg szuper
2019. febr. 23. 10:56
9/11 anonim válasza:
Ellenpelda is van:
Spanyolban hazaküldik fajdalomcsillapitoval a hasgörcsöst, aki aztan kis híján belehal a perforalt vakbelbe.
Belgiumban több éven at (!!!!!) nem tudjak kideriteni hogy gyerek glutenerzekeny aki majdnem belehal
Ausztriaban elszurjak a csipoprotezist, amivel aztan a beteg max 150m tud setalni...
Mindegyik kozeli ismerős....
Jó és rossz peldak MINDENHOL vannak, olyan országot a büdös életben nem talalsz, ahol egy orvos se hibazik.
Es kukfoldon is kesik a mentő, nyugi.
10/11 anonim válasza:
Ha a pénz nem számítana akkor nem kérdeznél ilyeneket. Ha van pénzed akkor MO-n is kapsz olyan ellátást mint bárhol nyugaton. Egyébként meg nyugaton se túl jók a közkórházak nagy általánosságban.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!