Orbán Viktor kitűnően beszél angolul?
Nagyon jól beszél. A kiejtés senkit sem érdekel addig, ameddig nem zavarja az érthetőséget.
Nemzetközi cégnél dolgozom, mindenkinek van akcentusa, akinek nem anyanyelve az angol. Ezért senkit nem néznek le, senkit sem tartanak butának. Mindenki magas szinten beszéli az angolt, szakmai nyelvet is.
Szerintem Orbán Viktor is jól beszél, különben nem boldogulna nemzetközi szinten.
Orbán mit beszél nemzetközi szinten angolul? Ha nem vetted vna észre az EU parlamentben is mindenki anyanyelvén beszél és fordítják.
Max kakadu Péter beszél jól.
Világ életemben németet tanultam, angol csak ami rám ragadt, viszont jó tudni hogy simán meglenne az angol nyelv vizsgám.
Ahogy orbán beszél angolul az ált.isk. 7.? 8.? osztály?
Eu parlamentben láttam, angolul beszélt és az angol anyanyelvűek húzták a szemöldöküket, alig értették mit makog.
A Magyar se nagyon megy neki, ennyi idő alatt legalább a második anyanyelvét megtanulhatta volna, értem én otthon valamelyik cigány nyelvjárásban beszélnek, viszont nagyon ciki amikor az országot képviseli egy ilyen műveletlen, paraszt. (nem, nem szeretném a gazdálkodók szintjére emelni hisz megalázó lenne nekik egy lapon említeni őket orbánnal)
Egyáltalán nem de Gyurcsány még őt is megirigyelheti.
Kovács Zoltán szóvivő nyelvtudása viszont elég jónak mondható.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!