Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Orbán Viktor kitűnően beszél...

Orbán Viktor kitűnően beszél angolul?

Figyelt kérdés
[link]

#Orbán Viktor #angol #miniszterelnök #nó májgrenc mórin
2019. febr. 21. 08:50
1 2 3 4
 11/31 anonim ***** válasza:
42%

Nagyon jól beszél. A kiejtés senkit sem érdekel addig, ameddig nem zavarja az érthetőséget.

Nemzetközi cégnél dolgozom, mindenkinek van akcentusa, akinek nem anyanyelve az angol. Ezért senkit nem néznek le, senkit sem tartanak butának. Mindenki magas szinten beszéli az angolt, szakmai nyelvet is.

Szerintem Orbán Viktor is jól beszél, különben nem boldogulna nemzetközi szinten.

2019. febr. 21. 09:29
 12/31 A kérdező kommentje:
Nem véletlen h viktorunknak nincs nyelvvizsgája pedig a felsőoktatásba csak úgy lehet ezentúl bekerülni majd
2019. febr. 21. 09:29
 13/31 A kérdező kommentje:

Orbán mit beszél nemzetközi szinten angolul? Ha nem vetted vna észre az EU parlamentben is mindenki anyanyelvén beszél és fordítják.

Max kakadu Péter beszél jól.

2019. febr. 21. 09:31
 14/31 anonim ***** válasza:
41%
Semmit. Előre megírt beszédet olvas fel.
2019. febr. 21. 09:32
 15/31 anonim ***** válasza:
55%
#11 Itt nem akcentusról van szó, hanem nagyon rossz kiejtésről. A kettő egészen más. És a rossz kiejtés sem egyszerűen rossz, hanem olyan, ami miatt már nem lehet érteni a szöveget. Az általános alsós szintű mondatszerkezetekről pedig ne is beszéljünk...
2019. febr. 21. 09:52
 16/31 anonim ***** válasza:
34%

IS THERE ANY QUESTION? XDDDDDDDDDDDDDDD

https://www.youtube.com/watch?v=w49JXAY3jV4

2019. febr. 21. 10:00
 17/31 anonim ***** válasza:
45%

Világ életemben németet tanultam, angol csak ami rám ragadt, viszont jó tudni hogy simán meglenne az angol nyelv vizsgám.

Ahogy orbán beszél angolul az ált.isk. 7.? 8.? osztály?

Eu parlamentben láttam, angolul beszélt és az angol anyanyelvűek húzták a szemöldöküket, alig értették mit makog.

A Magyar se nagyon megy neki, ennyi idő alatt legalább a második anyanyelvét megtanulhatta volna, értem én otthon valamelyik cigány nyelvjárásban beszélnek, viszont nagyon ciki amikor az országot képviseli egy ilyen műveletlen, paraszt. (nem, nem szeretném a gazdálkodók szintjére emelni hisz megalázó lenne nekik egy lapon említeni őket orbánnal)

2019. febr. 21. 10:01
 18/31 anonim ***** válasza:
45%
Sokan örülhetnének, ha legalább annyira beszélnének egy idegen nyelvet, mint ő. És nem azért, mert ő Orbán. Nem érdekel a politika. De a legtöbb ember egyáltalán nem beszél semmilyen nyelvet.
2019. febr. 21. 10:30
 19/31 anonim ***** válasza:
100%

Egyáltalán nem de Gyurcsány még őt is megirigyelheti.

Kovács Zoltán szóvivő nyelvtudása viszont elég jónak mondható.

2019. febr. 21. 11:01
 20/31 anonim ***** válasza:
53%
A miniszterelnök úr anyanyelve a lovári, aminek a szaúkincse kb 130 szó. Ne tessék kritizálni az angollal, mert már 3 ciklust nyert román, ukrán és kb 1 millió magyar hülye segítségével, persze még a számítógépes trükk....Másfél milliós kétharmaddal kevés eu kormány büszkélkedhet!_
2019. febr. 21. 11:33
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!