Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Miért égeti magát Viktor meg...

Miért égeti magát Viktor meg Matolcsi azzal, hogy angolul próbál beszélni, és szakadni lehet a röhögéstől?

Figyelt kérdés

Nem tudnak adni mellé egy tolmácsot? Nem azért, én se vagyok olyan nagyon zseni, de még az én fülemet is megüti, hogy egy katasztrófa volt pl. Matolcsinak is a BBC-riportja, én égtem volna nagyon ....

Most a tolmácson spórolnak sztetek vagy ilyen nagy arcuk van?

2010. dec. 17. 18:53
 1/7 anonim ***** válasza:
Orbánnak illene jól beszélni angolul,mert tanult Oxfordban. Matolcsit nem tudom. Nyilván cikinek érzi a tolmácsot.
2010. dec. 17. 19:01
 2/7 A kérdező kommentje:
hát valahogy nézd meg azt az interjút, aztán ledöbbensz ... még csak fel se figta a kérdést, és tök másról duumált 5x, azt is teljesen hibásan és nem létező kiejtéssel ... (de azt azért képes volt olyan bölcsnek látszóan előadni :-XD)
2010. dec. 17. 19:11
 3/7 anonim ***** válasza:

Tudsz erről egy linket esetleg?

Én csak ezt találtam, de ez is tele van hibával és határozatlansággal: http://www.youtube.com/watch?v=mmsuCXVgj5Q

2010. dec. 17. 20:16
 4/7 anonim ***** válasza:
Hát mivel politikusok, illik angolul is össze-vissza, ill. másról beszélni, mint a kérdés volt.:D Figyeld meg, hogy sok politikus magyarul is össze-vissza beszél, meg elég sokszor eltér a tárgytól.:D
2010. dec. 17. 20:23
 5/7 anonim ***** válasza:

Az a helyzet hogy a legtöbb magyar hasonló kiejtéssel beszél angolul, ennek valószínűleg az az oka hogy így tanítják az iskolában is, valamint a magyar nyelv elég „feszes” kiejtésű, ezzel nagyon ellentétben áll az angollal.

Én minden esetre így is értem, Gyurcsány és Morvai is ezzel az akcentussal beszél. Nyilván vannak náluk jobbak is.

2010. dec. 18. 04:06
 6/7 A kérdező kommentje:
de ne viccelj, az nem akcentus volt, hanem egy nyekergés, hát a frász tudja, sztem alkalmazhatnának tolmácsot, az közel se annyira égő, mint az, hogy a világ rajtuk röhög (de az ööööööööööööö, az az angolban is megvolt :-XD)
2010. dec. 18. 08:36
 7/7 anonim ***** válasza:
Hát az ööööö az kell, anélkül nem is hiteles. :D
2010. dec. 18. 19:54

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!