Miért égeti magát Viktor meg Matolcsi azzal, hogy angolul próbál beszélni, és szakadni lehet a röhögéstől?
Figyelt kérdés
Nem tudnak adni mellé egy tolmácsot? Nem azért, én se vagyok olyan nagyon zseni, de még az én fülemet is megüti, hogy egy katasztrófa volt pl. Matolcsinak is a BBC-riportja, én égtem volna nagyon ....
Most a tolmácson spórolnak sztetek vagy ilyen nagy arcuk van?
2010. dec. 17. 18:53
1/7 anonim válasza:
Orbánnak illene jól beszélni angolul,mert tanult Oxfordban. Matolcsit nem tudom. Nyilván cikinek érzi a tolmácsot.
2/7 A kérdező kommentje:
hát valahogy nézd meg azt az interjút, aztán ledöbbensz ... még csak fel se figta a kérdést, és tök másról duumált 5x, azt is teljesen hibásan és nem létező kiejtéssel ... (de azt azért képes volt olyan bölcsnek látszóan előadni :-XD)
2010. dec. 17. 19:11
3/7 anonim válasza:
Tudsz erről egy linket esetleg?
Én csak ezt találtam, de ez is tele van hibával és határozatlansággal: http://www.youtube.com/watch?v=mmsuCXVgj5Q
4/7 anonim válasza:
Hát mivel politikusok, illik angolul is össze-vissza, ill. másról beszélni, mint a kérdés volt.:D Figyeld meg, hogy sok politikus magyarul is össze-vissza beszél, meg elég sokszor eltér a tárgytól.:D
5/7 anonim válasza:
Az a helyzet hogy a legtöbb magyar hasonló kiejtéssel beszél angolul, ennek valószínűleg az az oka hogy így tanítják az iskolában is, valamint a magyar nyelv elég „feszes” kiejtésű, ezzel nagyon ellentétben áll az angollal.
Én minden esetre így is értem, Gyurcsány és Morvai is ezzel az akcentussal beszél. Nyilván vannak náluk jobbak is.
6/7 A kérdező kommentje:
de ne viccelj, az nem akcentus volt, hanem egy nyekergés, hát a frász tudja, sztem alkalmazhatnának tolmácsot, az közel se annyira égő, mint az, hogy a világ rajtuk röhög (de az ööööööööööööö, az az angolban is megvolt :-XD)
2010. dec. 18. 08:36
7/7 anonim válasza:
Hát az ööööö az kell, anélkül nem is hiteles. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!