Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Hogy lehet az hogy mióta...

Hogy lehet az hogy mióta megválasztották a fideszt csak még rosszabb minden? Megint csak egy átverés aktívan pénzelő résztvevői vagyunk? Meddig gyűjtünk még aran drága tézsvéreinknek 30milliós Au. Ikra?

Figyelt kérdés
Hogy lehet az, hogy Orsós Viktorék míg arról fröcsögnek, hogy így jobb lesz úgy jobb lesz közben meg folyamataosan csak több a kiadásom mint a bevételem pedig egész nap dolgozom? Ha nem tudok vmit befizetni jönnek az ÁVH emberei s behajtják, rajtam azt ami ő miattuk ilyen sz..r. Persze felelőségrevonásokat azóta sem nagyon látunk. A tesók meg csak egyre nyomatják a rongyos hátvánmillúból megtártott ballagásokat a limuzin Humm.rekkel. Nem lehet, hogy eddig a zsidókat kellett húzni most a tezsvíreknek kell egy kicsit megalapozni a jövőjét? Ha már egy sz.r pártra szavaztatok tényleg muszáj fényezni, hogy ne kelljen beismerni a tévedéseteket? Tisztelet a kívételnek. Nem mégis a jobbik lett volna a nyerő?
2010. júl. 1. 20:52
1 2 3
 21/27 A kérdező kommentje:
Te 2milliós IQ-u jézus.
2010. júl. 1. 23:25
 22/27 anonim ***** válasza:
14%

Na és mit szeretnél megfogalmazni a parlament előtt?:))))

Gondolom olyan pénzek elköltését amihez semmi közöd. pl.: maradjon el a tűzijáték és adjuk oda az árát a nagypofájú majmoknak mint te. Gondolom te azt hiszed, hogy a pénz csak úgy van, és az a probléma, hogy most rosszul osztják? Van benne igazság, hogy rosszul osztják, de csak azért, mert nagy a pofád, nem fognak adni.

2010. júl. 1. 23:36
 23/27 anonim ***** válasza:
25%

Azért szavazrunk a Fideszre, mert már nem akartuk a sz*r mazsopot, akik szétkúrták az országot. A Fidesz lehetőségei beszűköltek, de teszik, amit tehetnek. A hiánycélt az IMF szabja meg, ezt tartani kell. De a sokat dícsért Bajnai betonozta be így az idei költségvetést. És mégis mi a baj? Hogy eltörülték Orbánék az örökösödési illetéket, vagy hogy 200 milliárdot szednek be a bankoktól, és nem tőlünk szedik be ugyanezt a pénzt?

Persze fröcsögni egyszerűbb folyton, mint gondolkodni, de 8 évig hallgattam, hogy össze kell fogni. Akkor most mi is van az összefogással?

2010. júl. 2. 02:32
 24/27 A kérdező kommentje:
Eltörölték az örökösödési illetéket? Beszélnek róla. Meg majd ők eltörlik. De ugyanúgy van és létezik. Mikor fogják eltörölni? Megmondom. Majd ha kampány kell 4év múlva, hogy újra rájuk legyen szavazva. Bankoktól beszedik a 200milliárdot ők már most megmondták, hogy ők meg rajtunk fogják beszedni. Az amúgy is egekbe rúgó hitelek még tovább fognak nőni? Akkor most mi is van? Nem merik elismerni, hogy a bankproblémára hamár itt tartunk a jobbiknak lett volna ésszerű normális megoldása.
2010. júl. 2. 12:32
 25/27 anonim ***** válasza:
Felesleges egymast marni,hülyeseg,20 ev alatt sem az mszp sem a fidesz nemcsinalt semmit,csak loptak,minket part volt mar kormanyon,megbuktak,teljesen mas kellene de ki?A belügyminiszternek meg a többieknek honnan van 2 milliardja,es meg felveszi a havi 120.000 nyugdíjat.Ez a fisdesz,olyan mint az mszp volt.
2010. júl. 2. 19:11
 26/27 A kérdező kommentje:
Teljesen igazad van. Még én zárójelben annyit hozzátennék, hogy bátrmikor összeakarunk fogni mindig van jópár kihúzó itt is szólt hozzá pár. Akinek valami ok folytán teljesen szuper ez a rendszer 20 éve amit te leírtál. Ők félnek féltik a kis saját pecsenyéjüket amit tudnak sütögetni. Mindig ők bontják meg az összefogást. Mert míg ő neki lecsöpög havi 20milla miért is jönne szervezkedni? És akkor a másik felbújtó, szervezkedő, lázító stb ha őnekik páruknak jó akkor mindenki kussoljon aztán szívjuk szépen csak a nagy brokit egy lényeg nekik jó legyen. Jó régóta ilyen kis egyéni csoportocskák érdeke irányítja az országot. Ők befolynak mindenhová bukni is csak felfelé tudnak. Bocs, hogy egy kicsit kibővítettem de nagyjából ugyanazt egészítettem ki amit leírtál.
2010. júl. 2. 22:38
 27/27 Ildikó60 válasza:
Kedves Kérdező, mi is olyan rossz most Magyarországon? Én soha nem szavaztam a Fideszre, sőt anno belebetegedtem a választási nyereségükbe. De egy éve másképp látom a dolgot. Magyarország ma Európa legbiztonságosabb helye. Aki itt most köpköd a rendszer ellen, az menjen ki Nyugat-Európa bármely országába, Németországba, Franciaországba, Olaszországba, kerülgesse a "vendégek" sz-át, és hanyatt homlok fog visszamenekülni Magyarországra. Te társasági adót fizetsz, tehát vállalkozásod van, olyan rossz nem lehet neked. Nem a könyvelők nyugalma érdekében nem változnak év közben az adózási szabályok, hanem mert például nehéz lenne úgy a következő évi üzleti tervedet elkészíteni, ha nem tudnád, mi várható. A tavalyi rezsim 60 ezer forinttal volt kevesebb, mint 2013-ban ugyan ebben a lakásban, ugyan ilyen fogyasztás mellett. (pontos nyilvántartás vezetek róla) Aki valóban akar, az igenis dolgozhat. Ja kérem, nem kell 4 gyereket össze...hozni, ennyit máshol se könnyű eltartani. Sehol a világon, egyetlen párt sem tud mindenki kedvére tenni. Most tényleg jól haladnak a dolgok, de most sem lesz mindenki elégedett. Én elégedett vagyok, mert bátran ki merek menni az utcára. Bár sokat dolgozom, de nem fázom, nem éhezem, van lakásom, autóm és szép ruhám, remélem neked is kedves Kérdező. Nincs luxus autóm, magánrepülőm, medencém és nincsenek aranyból a kilincseim az ajtókon, de tényleg olyan fontos ez? Ha észreveszed a jó dolgokat, boldogabban fogsz élni. Ezt kívánom neked.
2016. nov. 16. 19:43
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!