Hogy lehet az hogy mióta megválasztották a fideszt csak még rosszabb minden? Megint csak egy átverés aktívan pénzelő résztvevői vagyunk? Meddig gyűjtünk még aran drága tézsvéreinknek 30milliós Au. Ikra?
Figyelt kérdés
Hogy lehet az, hogy Orsós Viktorék míg arról fröcsögnek, hogy így jobb lesz úgy jobb lesz közben meg folyamataosan csak több a kiadásom mint a bevételem pedig egész nap dolgozom? Ha nem tudok vmit befizetni jönnek az ÁVH emberei s behajtják, rajtam azt ami ő miattuk ilyen sz..r. Persze felelőségrevonásokat azóta sem nagyon látunk. A tesók meg csak egyre nyomatják a rongyos hátvánmillúból megtártott ballagásokat a limuzin Humm.rekkel. Nem lehet, hogy eddig a zsidókat kellett húzni most a tezsvíreknek kell egy kicsit megalapozni a jövőjét? Ha már egy sz.r pártra szavaztatok tényleg muszáj fényezni, hogy ne kelljen beismerni a tévedéseteket? Tisztelet a kívételnek. Nem mégis a jobbik lett volna a nyerő?2010. júl. 1. 20:52
11/27 A kérdező kommentje:
Összekéne fognuk. Neten elterjeszteni. S találkozni az embereknek. AKi magyar s tenni akar egészséges az jöjjön. Nem egy 200fős csürhére gondoltam meg pár ezres gárdára bár bennük van ráció. Hanem összejönnénk 5-6 millióan. Összeírni mi legyen. Elvinni az országházhoz onnantól az lesz amit mi mondunk! Függetlenül milyen kormány ül ott!
2010. júl. 1. 21:33
12/27 anonim válasza:
Cps lock hülye gyerek. Ennyit se tudsz?
13/27 A kérdező kommentje:
Légyszíves részletezd. Mert amit írtál semmiben én nem értek egyet veled. Légyszi pontosan részletezd amit leírtál és meg fogom válaszolni. Vagy ez már nem menne? Én annyit mondtam fogjunk össze és én kéréssel fordulnék (vagy mi) a kormányhoz vagy akihez lehet. Én nem mondtam, hogy akárkit bántanánk vagy ilyesmi én csak tényeket írtam és kérdéseket tettem fel. Valakiknek van itt vaj a füle mögött s sikeresen el is árulják magukat.
2010. júl. 1. 22:10
14/27 A kérdező kommentje:
Ja és vki megmagyarázná, hogy mit jelenthet az, hogy olvassak és utána tegyek fel buta kérdéseket? Szóval te az olvasástól lettél ekkora hülye?:D
2010. júl. 1. 22:16
15/27 anonim válasza:
Az olyan egyszerű patkányok, mint te kérdező lassan kifognak halni, mint a dinoszauruszok, mert a primitív kis elégedetlenkedő, szánakozó, károgó életük nem illik bele a jövőképbe. A fajtád képtelen reagálni a kor kihívásaira, és lecsúszik, eltűnik a süllyesztőbe, utóda se marad.
16/27 anonim válasza:
a cAPS -Lokkos vagyok :D Utolsó:a számból vetted ki a szót :)
17/27 anonim válasza:
Előző kettőnek. Igen mi tudjuk kik vagytok s tudjuk, hogy erre hajaztok amit leírtatok. De majd mi azért ott leszünk amikor ott kell lenni s nem fogjuk engedni amit leírtatok. Jó próbálkozást. A többieknek meg szebb jövőt.
18/27 anonim válasza:
Szerinted ki vagyok? Maga Jákob rabbi, mi?
Egyszerű magyar vállalkozó vagyok, aki már nem bírja elnézni ezt a tehetségtelen képmutató elégedetlenkedő hülyét. Szervezkedik itt és felkelést szít, azzal a 2 IQ-jával. Azért mondja, hogy "nem a jobbik let volna nyerő?", mert azt hiszi, hogy amit nem tud elérni ésszel, meg ügyességgel, kitartással, azt majd elvesszük erőszakkal a jómódúaktól.
19/27 A kérdező kommentje:
Kis hülyegyerek miről beszélsz? Milyen jövőképről beszélsz? Anyád apád aládtolt valamit aztán vered a nyálad? Az emberek éjt nap alá téve dolgoznak nyögik a hiteleket mert máshogy nem kaptak lakást. Meg nyögik az adókat azért , hogy neked megint legyen egy újabb autód.Ha ezek az emberek nem tolnák a napi robotot te halnál éhen legelőször. Aztán keresnek havi 100.000ftot (jó esetben) 8 műszakban de a kiadásuk folyamatosan 200.000 fejük felett folyamatosan ott lóg mit visznek el tőlük, hova zárják be őket. Ez neked a jövő kihívása? Ezt megnyomorításnak és kizsákmányolásnak hívják te paraszt. A te másokon élősködő fajtádnak kéne kihalni de nagyon gyorsan, hogy a normális tenni akaró dolgozó emberek egy kicsit élvezni is tudják az életüket. De amíg az ilyen szarok elnyomják őket (minket) és elősködnek rajtunk addig ez nagyon nehéz!
2010. júl. 1. 23:12
20/27 A kérdező kommentje:
Ki szít felkelést? Nézd már meg nem verik-e a tam tamot 5000ren az orszáház előtt? Én csak azt mondtam össze kéne fogni és az embereknek megkéne fogalmazni mit szeretnének, hogy jobb életük legyen? Szerinted új dolog ez? S mindent belemagyarázol. Ügyesség? Jó ezt elhitetni magaddal igaz? Majd ha az élet kereke ne adj isten úgy fordulna, hogy még azt is megbánod, hogy a világra jöttél majd szajkózhatod az ügyességet aztán bármilyen ügyes vagy lehet ott is fogszt sírni ahol senki sem lát. Ne adja az isten de tud az élet furcsa dolgokat produkálni. És akik ennyire hajaznak a tehetségükre meg az ügyeséggükre reméljük az élet ha más nem de egy kis ízelítőt mutat abból, hogy milyen az amikor az élet diktál és nem számít az ügyesség meg az ilyenek. Egyszerű magyar vállalkozó az aki magának eldolgozgat? Vagy aki az alkalmazottaknak napi 16 órába havi 60.000ért kiszívja a vérét? És úgy beszél velük mint a kutyával?
2010. júl. 1. 23:23
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!