Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Ha valakinek nem tetszik a...

Ha valakinek nem tetszik a Fidesz, az miért nem az ország elhagyására koncentrál inkább?

Figyelt kérdés

A harmadik 2/3 és az ellenzéki pártok kvázi megsemmisülése után szerintem egyértelmű, hogy ki az abszulút úr Magyarországon. Nincs esély kicsinálni a Fideszt, 3 millió ember vágyik rájuk, a többi pedig megtűri őket.

Ilyen körülmények között nem célszerűbb inkább lelépni az országból, ha valakinek nem tetszik az itteni élet? Elégedetlenséggel senki nem megy semmire, az ellenzék lassan megszűnik létezni, de gyakorlatilag már jó ideje súlytalan.

Mit akarunk akkor? Lehet, hogy nem hiszitek el, de én is ellenzéki vagyok és én is dobbantok lassan. Én látom, hogy a magyar emberek teljesen jól érzik magukat ebben az egészben, nem rég ünnepeltük nagyanyám 78. születésnapját és a diplomás nagynéném és az orvos férje ilyenkor mindig ódákat zeng a Fideszről és gyűlölködnek a nyugati világ ellen, hogy ott minden nap tömegmészárlások folynak, állandóan ölnek mindenkit a migránsok és most a franciák találták ki, hogy betiltják az iskolában az apa és az anya kifejezést és a tanárok megverik pálcával a gyerekeket, ha kiejtik bármelyiket is a szájukon.

Komolyan, mit akartok Magyarországgal, amikor egyetemet végzett emberek is ilyenek? Szerintem hagyni kell a fenébe az egészet.

2019. febr. 17. 15:32
1 2 3 4 5
 41/46 anonim ***** válasza:
67%

ma 19:48

Hagyjuk már!

[link]

A MSZP az emberek felhatalmazása, értsd szavazatai által simán nyerte az egyszerű többséget, az SZDSZ-szel koalícióra lépve lett 2/3-a, akik szintén az emberek felhatalmazásából, értsd szavazataiból érték el az eredményüket. Így ez a 2/3-ad a pártokba vetett bizalom révén jött létre és nem a mutyimatek adott egy 50% alatti csoportosulásnak parlamenti teljhatalmat szemben a többségi akarattal, az ellenzékre leadott többségi szavazatok ellenében, mint most. Arról meg már ne is ömlengjünk ugye, hogy a valódi szavazatokból összeálló 2/3-ad ellenére nem nyúltak semmihez, nem éltek vissza vele, hogy autokráciába fordtsák az ország sorsát, mert csöppet különb emberek voltak a mai rezsim bűnöző tagjainál.

2019. febr. 17. 20:22
 42/46 anonim ***** válasza:
69%

"Nehogy már én menjek el, menjen a fidesz."

Tavaly áprilisban lett volna ekkora az arcod. A Fideszé a hatalom nem te döntöd el, hogy elmennek e.

2019. febr. 17. 20:41
 43/46 anonim ***** válasza:
64%

41. 33%-kal érték el a parlamenti többséget, ami már rohadt messze van a ma hiányolt arányosságtól. Az SZDSZ úgy kapott 20%-ot, hogy ők ugyan a szocikkal soha. Aztán lett a kettőjük 53%-ából 72% parlamenti többség. Az kúva arányos volt.

Aztán mielőtt legközelebb matekozni tanítasz, tanuld már meg normálisan leírni, hogy 2/3, volt már rá elég időd, hogy megtanuld.

2019. febr. 17. 20:46
 44/46 anonim ***** válasza:
45%

" a valódi szavazatokból összeálló 2/3-ad ellenére nem nyúltak semmihez, nem éltek vissza vele, hogy autokráciába fordtsák az ország sorsát, mert csöppet különb emberek voltak a mai rezsim bűnöző tagjainál"

A többire már megkaptad a választ a #43-ban. Erre meg annyi, hogy Horn kormányát nem gazembereknek nevezni enyhébb fokú ütődöttséget mutat, de hogy azt állítsd nem éltek vissza vele, az már nevetséges.

Készítettek új alkotmányt, ugyanúgy, mint a fidesz-kdnp, annyi különbséggel, hogy nem volt róla vita, közbeszéd, csak utólag tudtuk meg, hogy elbukott, mert a két kormánypárt sem tudott kiegyezni rajta egymással. A bokros csomag nem volt visszaélés ugye, Azért kellett az alkotmánybíróságnak megsemmisítenie több pontját? Kicsit sem akkor adtak el fillérekért cégeket, ugye? Mint a mai MAL ZRt tagjait, amik a vörösiszap katasztrófát is okozták?

Mocskolódhatsz amennyit akarsz, de nem kellene elhinned, hogy az internet korában sikerülhet a "múltat végképp eltörölni". Mert nem fog.

2019. febr. 17. 21:13
 45/46 anonim ***** válasza:

Mondom hagyjuk már, csak lebőgtök az origós mantrával. :D 33%ból lett parlamenti többség? Mert miért ne lett volna???? Ha még elhoztak 150 mandátumot egyéniben és így állt fel az 53% mandátum arány, ezt elfelejtettük, de mindegy, ne tereljünk légyszives, nem erről beszélünk! A lényeg az még mindig az amit már mondtam, hogy valódi emberi, magyar állampolgári támogatottság eredményeként, ez a lényeg! Nem a győzteskompenzáció varázslata adta a mandátumszámokat azaz végül a 2/3-adot, mint a Fidesznek 2014-ben és 18-ban. Sőt van tovább. Nem szabták magukra a körzeteket sem! Nem korlátozták az ellenzék megjelenési lehetőségeit miközben ők közpénzből milliárdos propagandát nyomhattak! Nem csaltak! :) Stb. Végtelenül egyszerű az igazság, ezért kell nektek megpróbálni bonyolítani, én értem. :) Következik:

Az 1994-es MSZP-SZDSZ 2/3-ad meg lett volna az új választási rendszerben is? Igen!

A Fidesz 2014-es és 2018-as 2/3-ad meg lett volna abban a választási rendszerben is? Nem!

Fáj, mi? :DDDDDD

2019. febr. 18. 07:49
 46/46 anonim ***** válasza:
Ja és még mindig ott van pluszban az úgy látom szintén fájó másik igazság, hogy nem elég, hogy győzteskompenzáció nélkül lett az 1994-es 2/3-ad de nem is éltek vissza vele, mert még mindig egy különb emberi minőséget jelentettek ők, mint a bűnöző, korrupt, hazug Fidesz! 4évnyi 2/3-ados MSZP-SZDSZ kormányzás után még mindig demokráciában éltek a magyarok! Ennyi! :)))
2019. febr. 18. 07:53
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!