Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Ha valakinek nem tetszik a...

Ha valakinek nem tetszik a Fidesz, az miért nem az ország elhagyására koncentrál inkább?

Figyelt kérdés

A harmadik 2/3 és az ellenzéki pártok kvázi megsemmisülése után szerintem egyértelmű, hogy ki az abszulút úr Magyarországon. Nincs esély kicsinálni a Fideszt, 3 millió ember vágyik rájuk, a többi pedig megtűri őket.

Ilyen körülmények között nem célszerűbb inkább lelépni az országból, ha valakinek nem tetszik az itteni élet? Elégedetlenséggel senki nem megy semmire, az ellenzék lassan megszűnik létezni, de gyakorlatilag már jó ideje súlytalan.

Mit akarunk akkor? Lehet, hogy nem hiszitek el, de én is ellenzéki vagyok és én is dobbantok lassan. Én látom, hogy a magyar emberek teljesen jól érzik magukat ebben az egészben, nem rég ünnepeltük nagyanyám 78. születésnapját és a diplomás nagynéném és az orvos férje ilyenkor mindig ódákat zeng a Fideszről és gyűlölködnek a nyugati világ ellen, hogy ott minden nap tömegmészárlások folynak, állandóan ölnek mindenkit a migránsok és most a franciák találták ki, hogy betiltják az iskolában az apa és az anya kifejezést és a tanárok megverik pálcával a gyerekeket, ha kiejtik bármelyiket is a szájukon.

Komolyan, mit akartok Magyarországgal, amikor egyetemet végzett emberek is ilyenek? Szerintem hagyni kell a fenébe az egészet.

2019. febr. 17. 15:32
1 2 3 4 5
 11/46 anonim ***** válasza:
30%

Normális ember nem rúgja fel az egyébként rendezett életét csak azért, mert nem a neki szimpatikus politikai erő kormányoz.

Épeszű ember ellenzéki szinpatizánsként is tisztában van azzal, hogy a gazdaság működik, a munkájának van értelme, hogy 10 éve sem élt jobban, sőt, hogy 10 éve se volt jobb az egészségügy, mint most, sőt, hogy 10 éve se voltak kiegyensúlyozottabbak a sajtóviszonyok, sőt.

Épeszű ellenzéki ember káromkodik egyet, mikor meghallja Orbán nevét, mert marhára nem szimpatikus neki, aztán éli tovább az életét, érezhetően könnyebben, mint mondjuk 10 éve.

Aki elmegy az országból, az pedig nem Orbán miatt teszi, hanem mert többszörösét keresheti, mint itthon. Ami így volt már régen, és így lesz még sokáig.

2019. febr. 17. 16:24
 12/46 anonim ***** válasza:
68%
Ami késik nem múlik. Szerencsére van egy szakma a kezemben ami nyugaton kelendő. Így mindig van b terv.
2019. febr. 17. 16:34
 13/46 anonim ***** válasza:
50%
Ugyan már nem csoda hogy az ellenzék megsemmisül. Egy ilyen töketlen ellenzéktől mit várunk el? Ez nem a Fidesz hibája. Nincs itt akkor nagy nyomor mint ahogyan azt egyesek beállítják. Külföldi szervezetek szerint is fejlődünk. Bruttó hazai termék (GDP) és az egy főre jutó tényleges egyéni fogyasztás (AIC) Lista szerint mindenki azt mondja hogy " levagyunk maradva". Persze évek óta semmi sem változott csak Románia ment feljebb de nem lesz hosszú életű. Nincs itt akkora szegénység mint ahogyan azt egyesek eltúlozzák. Persze hogy jobb például Ausztriában több a fizetés meg minden. Persze azt senki sem teszi hozzá hogy ott sem olcsó a lakás sehol sem az. Kilehet menni külföldre de 8 általánossal ott se mész semmire. Van aki azért nyavalyog mert minimálbérből akar nyugatot meg mert itt nem tud megélni. Ki menni sem tud mert előáll rögtön 100 kifogással. De persze megveszi a drága telefont meg a gépet ahelyett hogy takarékoskodna mert ugye "nyomor van". Nagyon sokan vannak így tisztelet a kivételnek. Nem az a szégyen ha lássák hogy nincsenek menő cicaid hanem ha nincs kenyér az asztalon. Nagyon sokan még kölcsönbe is bele mennek csak hogy fen tartsák a látszatot hogy van pénzük. Az ilyen emberek mennek tüntetni de ez nem az állam hibája. Ők saját maguk voltak akik tönkre tették az életüket ők nem tudnak tenni magukért. Ez a baj az emberekkel. Mindig könnyebb az aktuális kormányt okolni a saját problémájuk miatt. Most a Fideszt ha leváltsák akkor majd mást fognak. Bár kétlem hogy ez az ellenzék letudná váltani...
2019. febr. 17. 16:43
 14/46 anonim ***** válasza:
81%
Áruljátok már el, miért kell lepontozni azt, hogy Erasmusra megyek, komolyan? Ennyire nincs életetek?
2019. febr. 17. 16:58
 15/46 anonim ***** válasza:
51%

Mi a fidesz két harmad?

Az elcsalt választási rendszer amit a fityisz a képére formált?

Az bözskével és kiló krumplival megvett nyuggerek + romák?

A tömegesen ide bejelentett ukránok? Vagy a románok akik testvéreinknek vallják magukat de igazából elárulják Magyarországot egy kis alamizsnáért?

Gondolkozz már. Ez egy rendes választási rendszerben sose lenne két harmad.

Amúgy gondolom te is a szűk rétegbe tartozol akik lenyúlják a közpénzt és az eu-s pénzeket.

Viszont téged szerintem az sem zavar hogy nincs már független média és igazságszolgáltatás...gondoljunk csak polt petire meg ondó tündére

2019. febr. 17. 17:15
 16/46 anonim ***** válasza:
55%
Azzal is egyetértesz hogy közmunkával zsarolják a kiszolgáltatott nem túl képzett vidéki lakosságot?
2019. febr. 17. 17:16
 17/46 A kérdező kommentje:

Jó, igen, igazad van. Igazából senki nem is támogatja a Fideszt, csak kamuból van 2/3-uk. :)

Akkor viszont azt nem értem, hogy hol van a hatalmas nagy lázadó/felkelő tömeg, amelyik le akarja váltani őket?

2019. febr. 17. 17:40
 18/46 anonim ***** válasza:
20%
Nincs 2/3-ad, nincs hárommillió ember szavazójuk, jó ha van egymillió a csalások meg a vásárolt szavazatok nélkül! Olyan csak egyszer volt 2010-ben meg is bánta az egész nemzet, azért változtatta meg a Fidesz minden ízében a választási rendszert, tudta itt többet még egyszerű többséget sem kap az életben csalás nélkül. Az ország több mint fele nem az ellenzékre szavazott inkább, az ország több mint fele hagyja el Magyarországot?
2019. febr. 17. 17:45
 19/46 A kérdező kommentje:

Magyarázd már el nekem, hogy miért ötezer ember van kint tüntetni ellenük, amikor 8-9 millió ember gyűlöli őket teljes szívéből?

Légyszíves, csak ezt magyarázd már el.

2019. febr. 17. 17:49
 20/46 anonim ***** válasza:
27%
Kérdező a hülyeségeiddel a 888-on nagyobb sikered lenne...vagy menj angolt tanulni a vadhajtásos idiótákkal. xd hogy beégtek már Timmemans úr előtt. Csak magukat járatták le.
2019. febr. 17. 17:49
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!