Ha valakinek nem tetszik a Fidesz, az miért nem az ország elhagyására koncentrál inkább?
A harmadik 2/3 és az ellenzéki pártok kvázi megsemmisülése után szerintem egyértelmű, hogy ki az abszulút úr Magyarországon. Nincs esély kicsinálni a Fideszt, 3 millió ember vágyik rájuk, a többi pedig megtűri őket.
Ilyen körülmények között nem célszerűbb inkább lelépni az országból, ha valakinek nem tetszik az itteni élet? Elégedetlenséggel senki nem megy semmire, az ellenzék lassan megszűnik létezni, de gyakorlatilag már jó ideje súlytalan.
Mit akarunk akkor? Lehet, hogy nem hiszitek el, de én is ellenzéki vagyok és én is dobbantok lassan. Én látom, hogy a magyar emberek teljesen jól érzik magukat ebben az egészben, nem rég ünnepeltük nagyanyám 78. születésnapját és a diplomás nagynéném és az orvos férje ilyenkor mindig ódákat zeng a Fideszről és gyűlölködnek a nyugati világ ellen, hogy ott minden nap tömegmészárlások folynak, állandóan ölnek mindenkit a migránsok és most a franciák találták ki, hogy betiltják az iskolában az apa és az anya kifejezést és a tanárok megverik pálcával a gyerekeket, ha kiejtik bármelyiket is a szájukon.
Komolyan, mit akartok Magyarországgal, amikor egyetemet végzett emberek is ilyenek? Szerintem hagyni kell a fenébe az egészet.
Érdekes, mert pár hónappal ez előtt minden második kérdés arról szólt, hogy a "migránsok" miért nem maradnak otthon és teszik az országukat élhetővé? Miért nem harcolnak a saját hazájukért.
Most pár hónappal később:
"Ilyen körülmények között nem célszerűbb inkább lelépni az országból, ha valakinek nem tetszik az itteni élet? "
Érdekes, nem ? :D
19.
Mert reményvesztettek, nem látják, hogy lenne értelme tüntire járkálni és ebben nagy szerepe van azoknak akik a választás utáni tüntetést szervezték. Amikor az emberek azt gondolták, hogy na itt lesz valami az elcsalt választás után rögtön ott volt a százezer ember. Azokat nem altatni, sétáltatni kellett volna, tudod hányan mondják azóta is hogy ha akció lesz megyünk, ha sétáltatni akartok nem megyünk, nincs értelme.
HÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓGYNEEEEEEEEEEEE!
majd én meneküljek el a hazámból mert egy tolvaj kormány ül 2/3 al 50% szavazóval........
"Mert reményvesztettek, nem látják, hogy lenne értelme tüntire járkálni és ebben nagy szerepe van azoknak akik a választás utáni tüntetést szervezték."
Igen, pont ezért kell elhagyni az országot, hogy ne legyél reményvesztett. Erről szól a kérdése.
Vagy most mit aktok, reményvesztetten itt kínlódni, amíg ki nem purcantok 70 évesen?
"Am ha csak a minimálbérek fityiszesek maradnak meg a romák akkor ki fizeti majd a nyugdíjat haver?"
Akkor bedől a NER. Vagy nem akarod?
"Amikor az emberek azt gondolták, hogy na itt lesz valami az elcsalt választás után rögtön ott volt a százezer ember. Azokat nem altatni, sétáltatni kellett volna, tudod hányan mondják azóta is hogy ha akció lesz megyünk, ha sétáltatni akartok nem megyünk, nincs értelme."
Vágom, az első tüntetésen én is ott voltam, tényleg akkor kellett volna valamit tenni. Akkor tényleg voltunk 100 ezren.
De már nem érdekel, húzok el innen. Hogy miért? Mert nekem megjött az eszem.
"majd én meneküljek el a hazámból mert egy tolvaj kormány ül 2/3 al 50% szavazóval........"
Hát, abban biztos lehetsz, hogy ők nem fognak elmenekülni. Ha jön valami válság, akkor az elsők között leszel, akit előszednek a Nemzeti Magyarok és szétverik a fejed egy vascsővel, mert biztos te és az illumináti haverjaid okoztátok a válságot. Ezt akarod megvárni? Kösz, én nem akarom.
"Az a legcukibb, hogy majd lesz szaporodás és ember is dögivel viszont DOLGOZNI IS KELL MAJD NAPI 8 ÓRÁT ÁM!"
Munkaalapú társadalmakban nem napi 8 óra munka van...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!