Meddig fokozható még ez a "mutyi mentalitás" a politikában és a közéletben a magyar társadalomban?
Figyelt kérdés
Hová jutunk ezekkel az összekacsintós megoldjuk okosban ügyeskedésekkel?
Nincs itt kivétel kérem szépen, jellemzi ez a mentalitás a jobb és baloldalt egyaránt.
Kedves Fidesz, Mszp és társai kormányok "Köszönjük szépen" a "csodálatos" közép-Ázsiai életszínvonalat és a közép-Ázsiai szintű munka és minimál béreket, a tökéletesen Nyugat-Európai szintre "felzárkózott" élelmiszer árak, rezsi árak és minden egyéb szolgáltatás, albérlet árak és dolog ára mellett.
Közép-Ázsiai életszínvonal és minimálbér, Nyugat Európai árak, Magyarország tényleg annyival jobban teljesít?
Kérem ne röhögtessenek.
2019. febr. 16. 14:13
12/13 anonim válasza:
#14.56 Bolti eladót, mekist, targoncást, betanított gyári munkást említettem, akik aligha nevezhetők oligarcháknak. A bruttó bérekből valóban le kell vonni az adót és járulékokat, de ez eddig is így volt, így nem csak a bruttó bérek emelkedtek erőteljesen, hanem a nettók is. Az általam említett bérek túlóra nélkül értendők. A "brutális számú" túlóra amúgy nem mindenütt jellemző. Én például felajánlottam a munkahelyemen, hogy szívesen vállalnék némi túlmunkát, de azt mondták, túl sokra nincs lehetőség, mert akkor esetleg másnak nem lesz meg az óraszáma.
13/13 A kérdező kommentje:
Micsoda különbség:
2019. febr. 17. 19:02
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!