Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Ez az emberi vagy a Magyar...

Ez az emberi vagy a Magyar mentalitás?

Figyelt kérdés
Himnuszunk sokan leakarják cserélni mivel depresziós. Szerintem pedig igenis jól bemutatja a Magyar nemzetet. Eddig egyetlen vezetővel sem voltunk megelégedve nem hiszem hogy ez csakis a vezetők hibája. Az sem igaz hogy olyan rosszul élünk a GDP pedig nem nől meg magától ha más ország termékeit vesszük. Ez is jól bemutatja hogy az emberek sem akarnak azért tenni hogy jobb helyen lehessünk. Máshól is így van ez más országokban?

2019. jan. 23. 13:12
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
95%
Össze-vissza keversz mindent. Szerintem egyszerűen nem érted, hogy milyen okoknak milyen következményei vannak és fordítva.
2019. jan. 23. 13:14
 2/12 anonim ***** válasza:
2019. jan. 23. 13:15
 3/12 A kérdező kommentje:
Nem keverek semmit sem csupán csak mondtam pár dolgot ami bemutat enegem meg téged is.
2019. jan. 23. 13:16
 4/12 anonim ***** válasza:
95%

Kár, hogy nem keverted bele, hogy a mezőgazdaságot kellene fejleszteni és újra kellene nyitni a bányákat, mert attól meggazdagodna az ország.

Úgy legalább még nagyobb lett volna a proli-feeling a kérdésedben. Kár, hogy kihagytad ezt a ziccert.

2019. jan. 23. 13:22
 5/12 A kérdező kommentje:
Teljes mértékben igazad van magam is tudtam ezt de akkor is javulna a GDP ha több magyartermék fogyna.
2019. jan. 23. 13:25
 6/12 anonim ***** válasza:
62%
Régön minden jobvót, mer akkó még traktoroztak a népek, oszt vót termelés meg mindenki Magyar terméket vett!
2019. jan. 23. 13:28
 7/12 A kérdező kommentje:
Ha minden megfelelt volna régen nem váltottak volna le az akkori veztőket.
2019. jan. 23. 13:33
 8/12 anonim ***** válasza:
30%

Imádom a sok prolit, aki azért veri a nyálát, hogy nyugaton más a mentalitás meg általánosságban "jobb".

Az előbbi csak üres pömpölőcsapkodás, érdekes módon bármi különösebb kutatómunka nélkül találkozok kedves, segítőkész emberekkel nap mint nap. Ja, hogy itt nincs homokultusz meg kinéznek, ha drogozol? Az már más kérdés...

A másik meg hőzöngés, hogy nem tudja a legújabb szórakoztatóipari cikket megvenni egy havi fizetésből.

Egyébként nyugaton sincsenek megelégedve a vezetőkkel, ha megnézek akármelyiknek a népszerűségét a megválasztásuk után megindulnak az alvilág felé, jó példa erre Macron.

2019. jan. 23. 14:11
 9/12 A kérdező kommentje:
Én kérek elnézést tőled, hogy kimertem tenni egy ilyen kérdést. Szerintem nem mindenkinek van létminimum alatt a fizetése. Régen sokkal több ember volt ebben a helyzetben de ez nem feltétlenül az akkori vezető hibája. A mentalításról pedig csak anyit jegyeztem meg, hogy tenni nem akarunk a jobbért és mindenért a vezetőinket okoljuk és egyik sem felel meg.
2019. jan. 23. 14:20
 10/12 anonim ***** válasza:
Ott se tesznek érte, csak külső szemlélőként könnyebb ilyet állítani.
2019. jan. 23. 14:49
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!