Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Miért kellene feljebb vinni a...

Miért kellene feljebb vinni a tankötelezettség korhatárát?

Figyelt kérdés

Aki akar tanulni az úgyis fog, aki viszont nem, az vegigbukdácsolja amit kötelező.

Csak azt nem értem, hogyha vannak ilyen emberek, akkor miért nem mennek el dolgozni a gyárakba? Elvileg munkaerőhiány van, ha tanulni nem akarnak, akkor dolgozzanak.

2019. febr. 14. 13:39
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:
0%

Bocsi,kicsit ki vagyok akadva azon,hogy miért kéne kedvezményeket adni annak akinek alacsony a végzettsége?

Ez szerintem csak buzdítaná még inkább az embereket,hogy ne tanuljanak egyáltalán.

Szerintem a 16 épp elég, nem lehet hagyni,hogy totál bután jöjjenek ki annyi év tanulás után. Nem hiszem,hogy annyira megerőltető.

Amúgy nyilván egy bizonyos része annak,aki nem akar tanulni, az dolgozni sem. Őket nem érdekli az,hogy munkaerő hiány van, úgy is ott a segély a zsebbe...

2019. febr. 14. 20:55
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!