Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Egyetértetek az LMP-vel abban...

Egyetértetek az LMP-vel abban hogy a tankötelezettség 18 éves korig érvényes legyen?

Figyelt kérdés
Én nem értek egyet ezzel. Aki tanulni akar, az úgy is tanul, aki meg nem az úgy se fog. Aki nem tanul az úgy is rendetlenkedik az órán, ezzel megnehezítve a tanár dolgát. Én nem vezetnék be tankötelezettségi határt. A "hátrányos helyzetűekből" úgy se lesz semmi, kár az államnak taníttatni őket.

2012. márc. 3. 21:00
 1/4 anonim ***** válasza:
Én is így vagyok vele. Aki normálisan tanulni akar, az megteheti, de attól hogy egy 16 éves hatodikos még két évig lehetetlenné teszi a többiek tanulását, az nem fog megoldódni azzal, hogy még két évig iskolában tartjuk. Mégis mitől lesz jobb a helyzete, ha 16 évesen hatodikos, 18 évesen meg már kétszer járta a hetediket? Ettől majd sorra kapja az állásajánlatokat???
2012. márc. 3. 21:12
 2/4 anonim ***** válasza:

Szerintem is hülyeség. Sajnos nem a legjobb gimiben voltam ezért nálunk is volt pár diák akik az alapján jártak be, hogy éppen hogy érezték magukat. Ami a legviccesebb, hogy orvosi igazolást bármikor lehet szerezni (kevés orvos nem ad) így kevesen tudják elérni a túl sok hiányzást.

Na ha most ezek alapból nem mennének iskolába és nem kellene az államnak utánuk fizetni akkor szerintem mindenkinek csak jobb lenne (azon felül, hogy nem zavarnák az órát sem).

2012. márc. 3. 21:16
 3/4 anonim ***** válasza:
Így két évvel tovább terrorizálhatják a 17-18 éves cigányok az általános iskolába járó 12-14 éves magyarokat. Én 14 évre leszállítanám a tankötelezettséget, akinek igénye van rá, az úgyis tanul legalább 18 éves koráig.
2012. márc. 4. 14:42
 4/4 anonim ***** válasza:
Nem értek egyet vele.
2012. márc. 5. 13:00

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!