Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Valaki elmagyarázná miért...

Valaki elmagyarázná miért utálja minden ember Gyurcsányt?

Figyelt kérdés
2019. febr. 12. 14:15
1 2 3 4
 21/32 anonim ***** válasza:

18.

"nem KERÜLT....satöbbi". Mert eleve ott VOLT. Még ma is a kapcsolatrendszere befolyásolja pl. a bíróságokat, a tudományt és mást.

2019. febr. 14. 18:07
 22/32 anonim ***** válasza:

18.

"multimilliárdos"... Nem abból akart az lenni, hogy miniszterelnök volt, mert még az előző rendszer KISZes és párt kapcsolatait, ügyleteit kihasználva lett az. Tisztességtelenül, büntetlenül -idáig-.

"egypártrendszer" - BLABLA az impotens többi párt szájából.

2019. febr. 14. 18:13
 23/32 anonim ***** válasza:
Nem utálja minden ember. Sőt az öszödi beszédben megfogalmazott szándékok nagyon sokak elismerését kivívták. Sajnos, hogy ezek kihirdetése után hogyan változott volna a gyakorlatban az MSZP féle kormányzás az már nem derülhetett ki, mert a beszédet uszításra használta a Fidesz és a határontúli maffia akik nagyon haragudtak rá személy szerint.
2019. febr. 14. 18:20
 24/32 anonim ***** válasza:

Imádom ezt a műhazafi szöveget:

"Hazugság. Idegen érdekeket helyezett MINDIG a magyar nemzeti érdek elé."

Tényleg? Pontosan mikor? Mivel? Vagy inkább figyelmen kívül is hagyta a magyar érdekeket." valami konkrétumot, ha lennél szíves...

"El sem várt dolgokat önként eladott idegeneknek."

Az elég világos lehet mindenki számára, aki el tud számolni kettőnél tovább, hogy amit az állam nem tudott fenntartani, azt vagy hagyja tönkremenni, vagy magánkézbe helyezi. A privatizáció kapcsán maximum ott hibázott ő és az elődei is, hogy nem voltak megfelelő garanciák.

Vagy inkább hagyni kellett volna az ehészet állami kézben megrohadni?

2019. febr. 14. 20:25
 25/32 anonim ***** válasza:

24.

Aha; CSAK ott "hibázott", ...."megfelelő garanciák". Mert jól megtervezték, nem pedig véletlenül.

Nem marxista egyetemi végzettségűeket kellett volna odaengedni. Csak amíg mások a köz érdekében tárgyaltak, voltak, akik papírokat termeltek és csoportosítottak a saját későbbi tevékenységükre.

2019. febr. 14. 21:14
 26/32 anonim ***** válasza:
Én úgy emlékszem nem Gyurcsány árusította ki az országot az oroszoknak meg a kínaiaknak (Paks hitel, vasúthitel stb.), és nem ő volt az aki az oligarcháit tömte közpénzmilliárdokkal, de javítsatok ki ha tévedek.
2019. febr. 14. 21:17
 27/32 anonim ***** válasza:

26

A "hitel" nem egyenlő a tulajdonnal, azaz a paksi-vasúti stb hitelekkel nem lett eladva semmi, főleg, hogy a feltételek között előzetes visszafizetés is van és büntetés nélkül.

Nem tudom, hogy a görögöknek ez sikerült-e a tengeri kikötőjükkel.

2019. febr. 14. 22:02
 28/32 anonim ***** válasza:

Kígyók ... kígyók ... KÍGYÓZNAK!

xDDD

2019. febr. 14. 22:12
 29/32 anonim ***** válasza:

"Aha; CSAK ott "hibázott", ...."megfelelő garanciák". Mert jól megtervezték, nem pedig véletlenül."

Elhiszem, hogy te ezt hiszed.

"Nem marxista egyetemi végzettségűeket kellett volna odaengedni. Csak amíg mások a köz érdekében tárgyaltak, voltak, akik papírokat termeltek és csoportosítottak a saját későbbi tevékenységükre."

Ez mi d yan shépen cseng. De valami kézzelfoghatót, ha kérhetem. Mert vagdalkozni rohadtul jól lehet ezzel a szöveggel, csak valahogy itt meg is áll a dolog.

Plusz váron a konkrétumomat, amiket az előző hsz-ben bátorkodtam jelezni.

2019. febr. 14. 22:33
 30/32 anonim ***** válasza:

29

Tessék szíves lenni, és nem játszani a szegény tájékozatlant. Pontosan látni a megfogalmazásból, hogy nincs szüksége kedves wbikernek a részletekre. Sorba lehet venni, ahogy írtam, egymás után minden egyes tettét a mosdatandó alanynak, és nem lesz egy se, amelyik a pillanatnyi látszaton kívül előnyös lett volna nekünk.

Nem fogok itt listákat gyártani ingyen, engem ezért nem fizetnek. Akinek meg van egy csepp sütnivalója, látja, hogy ki-mit- és na vajon miért mond.

2019. febr. 14. 23:15
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!